fredag 13 oktober 2017

Segelduk som tak

Segelduk som tak

Ett spännande komplement till markiser. Allt sys med marin kvalité. I stället för att lägga ett permanent tak över uteplatsen kan du snickra denna lyxiga pergola. Förse den sedan med ett tak av segelduk och dra för taket när.


Segelduk som tak

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Solskydd som du enkelt hänger upp ovanför uteplatsen, mellan några träd i trädgården och ger skön svalka när det är varmt. Standardsegeltak finns i flera olika storlekar. Segeltak från Designsegel med rätt UV-skydd.


Våra solsegel är hållbara och skräddarsys till varje kund. Solsegel – behaglig skugga. Till skillnad från exempelvis markiser, så kan du sätta upp ett solsegel var som helst.


Segelduk som tak

Du spänner enkelt upp din segelduk med. Ett taksegel är precis vad det låter som - ett tak av segelduk. En segelduk är behandlad för att i möjligaste mån motstå smuts.


Ja det finns segeltak som man kan rulla in. P-Design of Sweden - ett segelmakeri i Hjuvik. Produktion av segel, solsegel, segeltak samt reparationer och service även på windsurfingsegel och kites. Tak över altanen på två dagar.


Köp segelduk på metervara online hos rosahuset. Lagervara med snabb leverans och säkra betalningar som swish och klarna. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier.


En modern och stilren konstruktion som ger skugga på heta sommardagar. Det kan täcka upp till kvadratmeter och ger både skugga och UV-skydd. Om din trädgård har ett soligt eller ganska vindutsatt läge, kan vårt utbud av snygga sol- och vindskydd hjälpa dig att koppla av utomhus. Vi gör segeltak i segelduk eller markisduk. Då segeltaken sys av riktig segelduk finns endast vit färg.


Måste tas ner för vintern. Så jag funderar på att spänna upp ett solsegel som tak över pergolan för att. Tänker använda samma segelduk även denna sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.