fredag 24 november 2017

Isoleringsmaterial

Det finns många material att välja mellan när du ska isolera – och de har alla sina för- och nackdelar. Här får du en överblick över de vanligaste typerna. Det finns idag en mängd olika isoleringsmaterial att välja mellan, alla med för- och nackdelar. Många äldre material möter idag en renässans.


Dock så värmer ju inte panelen så bra när det blir kallt så du behöver någon form av isoleringsmaterial innanför den. Vi har ett brett utbu.

I den här artikeln får du tips om isolering och våra vanligaste typer av isoleringsmaterial. Så länge vi har byggt hus har vi också försökt att isolera dem. I gamla tider isolerade man oftast med torv, halmblandad lera eller linhalm,.


De traditionella materialen som användes för att minska värmeförlusterna från huset var torv och lera. När sågverken i större skala. Trä- och cellulosafiber används som lösfyllnadsmaterial eller som skivor.


Isoleringen kan tillverkas antingen av ren. Letar du efter isolering till ditt bygge? Här finner du flera olika typer av isoleringsmaterial som passar för olika ändamål, till exempel dina väggar, ditt golv.

Gör din beställning innan kl 12:för att få leverans redan nästa dag. Beställ idag, leverans imorgon! Om man väljer isoleringsmaterial som är hyg-roskopiska och baserade på cellulosa, exempelvis returpapper, träfiber eller kutterspån,.


Ull eller dun är isoleringsmaterial i kläder med värmeisolering. Oorganiska isoleringsmaterial. ROCKWOOL produkter är brandsäkra , ljudisolerade och har en lång livslängd. Lösull från återvunnet isoleringsmaterial – om miljön får bestämma. I samarbete med återvinningsbranschen tar vi hand om traditionellt byggspill vid.


Varje hus är unikt och det ger oss möjlighet att leverera rätt isolering på rätt. Ska isolera mitt 1kvm stora sadeltak och undrar vilket isoleringsmaterial som jag ska satsa på? Det absolut bästa, priset behöves inte tänka på. Idag finns ett stort utbud av isoleringsmaterial som är anpassat för olika områden i ett hus. Här beskriver vi de vanligaste materialen, vilka egenskaper de har.


Vi utför isoleringsarbeten med det miljövänliga materialet EKOFIBER, som är ett cellulosabaserat isoleringsmaterial. Ett hus med komfort och ett bra inomhusklimat har rätt isolering. Rinkaby Rör säljer rörisolering till flera olika sorters rör och storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.