torsdag 9 november 2017

Lamellgolv ek

Lamellgolv ek

Lamellgolven består av skiktlimmat trä och är främst avsedda att läggas flytande. Det vill säga att klickas ihop med klickspont. Lamellgolv Överst ligger ett 5-4-millimeters slitskikt av ädelträ. Golvet kan slipas om 2–gånger. Träslagen varierar, vanligast är ek.


Lamellgolv ek

Eklamellgolven finns i ett mycket stort antal varianter varav vi brukar ha några få i lager. Handla enkelt och smidigt med hemleverans. Fur, och i synnerhet gran, är mycket mjuka träslag. Det blir lätt märken och djupa repor.


Ask och ek är hårda tåliga träslag. Massiva trägolv på golvvärme. Kährs gör det enkelt att välja trägolv Varför välja trägolv från Kährs.


Lamellgolv ek

I vår golvguide kan du testa att lägga golv i olika rum. Parkettgolven som är Svanenmärkta kommer initialt att finnas i ek , ask och valnöt, både som 3-stav,. Plankan är uppbyggd som ett lamellgolv ,. Ek är betydligt ljusare och ask är ännu ljusare.


Förutom trägolv för inomhusbruk erbjuder vi även smarta trallgolv i trä,. Till ytskikt på lamellparkett dominerar ek. Andra träslag som kan förekomma som ytskikt är t. Ek är ett medelhårt träslag som lämpar sig mycket bra som golv i allrum. Dessutom tilltalar ekens mönster och färg väldigt många eftersom den känns stilig. Exempel på parkettmönster i flera träslag.


Lamellgolv ek

Uppbyggt som ett lamellgolv , för att få minimal rörelse: skikt med ädelträ,. Svensktillverkat Arena Slottsplank med bredden 3mm. Laminatgolv Pergo Original Excellence Ek 3-stav är ett golv i klassiskt plankformat utan fasningar.


Med mer än års erfarenhet i trägolvbranschen levererar vi formstabila trägolv av yppersta kvalitet. Rappgo tillhandahåller trägolv i alla dess slag och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.