torsdag 16 november 2017

Ta bort gamla rödvinsfläckar

Rödvinsfläckar går faktiskt att ta bort med mjölk. ICAs sommelier Harriet Tiderman Säfwenberg ger sina bästa råd. Har du råkat spilla rödvin? Att ta bort rödvin och rödvinsfläckar behöver inte vara svårt, och här hittar du en enkel guide som hjälper dig på traven!


Ta bort gamla rödvinsfläckar

Så får man bort rödvinsfläckar ! Enligt vetenskapstidskriften New Scientist finns det bara en sak som hjälper: vitt vin! Och mycket ska det vara. Gamla fläckar löser du först upp med lite bensin innan du tvättar ur dem med. A och O är att ta bort rödvinsfläckar så fort som möjligt. Få bort rödvinsfläckar med.


Vitt vin kan även användas för att lösa upp gamla intorkade rödvinsfläckar och. Ett utav de äldsta husmorsknepen för att ta bort rödvinsfläckar är att. Gamla bärfläckar kan läggas i blöt i filmjölk.


Tvätta som vanligt om fläckarna gått bort. Strö salt på rödvinsfläckar om du inte kan göra något åt. Det viktigaste av allt när det gäller rödvinsfläckar är att agera snabbt. På så sätt får inte rödvinet gro in och det går lättare att tvätta bort.


Det finns många huskurer som handlar om hur man bäst får bort rödvinsfläckar. Metoderna funkar olika bra och det är kanske inte alltid möjligt att ta till alla. Tog precis bort år gamla rödvinsfläckar på vita bomullsbyxor. Nu är dom inne för en andra runda.


Finns det någon här som har tips om hur man får bort gamla rödvinsfläckar ? Har provat allehanda fläckborttagningsprodukter. Ta bort Är det någon som. Gamla vinfläckar på tyg som bomull och lin sägs också försvinna om de doppas i kokt mjölk. Ett annat gammalt husmorstips för att ta bort rödvinsfläckar.


Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Jag förstår, ta bort denna ruta! Tyvärr fick den nog ligga några veckor i tvätten innan jag blev. Jag har en duk som jag fick rödvinsfläckar på.


Visste du att diskmedel brukar ta bort alla typer av fläckar på kläder, dukar, med mera. Potatismjöl, kokad mjölk, ättika och alkohol – så tar du bort fläckar på kläder, utan att köpa dyra kemikalier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.