fredag 29 december 2017

Begagnade byggbodar

Utrymmeslösningar för varje behov. Begagnade byggbodar – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Bodbörsen säljer och hyr ut fabriksrenoverade begagnade bodar samt modulbyggnader för alla användningsområden.


Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Här har vi samlat alla begagnade bodar och begagnade vagnar till salu.


Du som letar efter begagnade personalbodar och. Flexator AB är tillverkare av arbetsbodar, byggbodar , flyttbara byggnader, modulbyggda verksamhetslokaler, modullokaler för tidsbegränsad användning. Det finns ett stort utbud av.


Vi hyr ut byggbodar och kontorsmoduler av både Maxmoduler samt Kilsboden. Fem stycken byggbodar i bra skick. Jag vann ett anbud på en lastmaskin som var värderad till 200. Den var utrustad med bland annat skopa och gaffler. Jag fick den för endast 40.


Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Byggbodar Containex Byggmaskiner - Annat säljes och köpes. Behöver ni hjälp med etablering?


ABC Ställningar hyr ut byggbodar , personalbodar, toaletter samt byggmaskiner. Vi har ett brett sortiment av bodar. Med kontorsbodar öppnar upp för nya möjligheter till möten,. Kontakta oss för bästa hyrespris! Hos oss kan ni köpa, leasa, hyra både begagnade och nya bodar, moduler teleskoplastare, skyliftar, saxliftar, bomliftar och Aluminiumställningar.


Hos Flexator i Gråbo tillverkas arbetsbodar och modullokaler för tidsbegränsad användning. Produktionen sker i ett effektivt tempo med stöd av en. Två begagnade kontorsbodar samt en bod med fikarum med vask och kylskåp. Manskapsbod 6-man Dusch och WC.


Bodarna kan byggas samman i sidled samt placeras. Rix Trade AB, ditt bollplank för inköp, uthyrning eller försäljning av begagnade och nya bodar, containers, förrådscontainers, hängställningar. En vanlig uppfattning är att det inte behövs något särskilt bygglov för att ställa upp byggbodar under den tid ett bygge pågår. Mark- och miljööverdomstolen. Passar till ex elevboende, arbetsplatsboende, vandrarhem el liknande.


Vi kan ombesörja flytt av byggnaden. Vi säljer utställningsmonter, både nya och gamla. Hos oss kan du även hyra eller köpa olika typer av liftar, moduler och containers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.