måndag 25 december 2017

Eloxering av aluminium

Eloxering av aluminium

Vi utför anodisering av aluminium , benämns också som eloxering. Välkommen att kontakta oss! Anodisering av aluminium. Ibland kallas anodisering också eloxering eller eloxidering.


Eloxering av aluminium

En aluminiumdetalj som gått igenom den här processen får nya egenskaper. Vi är ett företag som arbetar med ytbehandling av aluminium , anodisering ( eloxering ). Vår största målgrupp är kunder inom elektronik-, fordons- och. Rent aluminium har ett oxidskikt på ca nm vilket vanligtvis blir mellan och μm efter anodisering.


Efter anodiseringen medför den elektrolytiska processen att aluminiumet : 1. Mycket beror på vilken typ av aluminium du använder men storleken på färgpigment verkar spela en. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Metoden är tillämpbar på hänggods.


Eloxering av aluminium

A nodisering eller eloxering är en elektrolytisk ytbehandling av aluminium som ger en mycket hård och korrosionsbeständig yta. Aluminiumdetaljer kopplas som anod i. Delen som ska behandlas är relativt liten - en plåt på ca 29. Hantering av obehandlade aluminiumprofiler;. Stockholm ytbehandling pulverlack blästrning aluminium stål rost krom nickel förkromning förnickling lackning kromatering passivering atlas Copco Sandvik alfa. Sverige, eloxering i Sverige, anodisering i. Avbryta den del som ska anodiserad och annan bit av aluminium -katodens-i en sur lösning.


Anslut batteriladdaren negativa leda till katoden,. KLARVIK – aluminium på småländskt vis. Klarvik AB är en totalleverantör av aluminiumkomponenter. Vi täcker in alltifrån konstruktion till materialanskaffning. Denne video viser hvordan man lavpraktisk kan anodisere aluminium.


Eloxering av aluminium

Bedste resultater fås med rent aluminium og uden hårde legeringer på overfladeden. Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. Här kan man ställa alla typer av segelbåtsrelaterade frågor som inte.


Det hela bygger på att aluminiumet förbereds noggrant genom polering och. Eloxering är en form av ytbehandling som man utför på b. Några av aluminiums konkurrensfördelar är låg vikt, god styrka, god hållfasthet, god korrosionshärdighet, hög ledningsförmåga och att det är lättarbetat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.