tisdag 30 januari 2018

Betongbil stockholm

Skapandet av den nya Slussen i Stockholm fortskrider, och det innebär också stora leveranser av betong. Vi anser att du ska beställa en betongbil om mängden betong är ansenlig. Dvs så stor mängd betong att det blir ohållbart att blanda själv. Geografiskt är vi fokuserade på att utföra betongtransporter i Stockholm och Mälardalen. Vi åtar oss uppdrag även i övriga Sverige och orter i grannländerna,.


Karolinertunneln i Norra länken i Stockholm. Enligt vittne på plats har lastbilen. Smidiga leveranser och lossningar. Vi har en modern fordonspark för leverans och lossning av betong.


Merparten av våra bilar är 3-axlade roterbilar som lastar 5. Lite info om självkompakterande (SKB) betong. Plattor: Utläggning - Självkompakterande betong har mycket hög flytbarhet, detta är speciellt viktigt att beakta. För en normalstor grund är det inte görbart att blanda betongen själv. Då behöver du beställa en betongbil.


Då kan du behöva så mycket som kubikmeter betong. Larssons Åkeri AB - Att pumpa betong är ofta bästa sättet att gjuta. Vi behöver ca 2mbetong till vår husgrund på 25kvm. Byggaren sa att det skulle kosta drygt 20.


Betongen behöver inte flyttas runt. När du ska sälja dina begagnade cementbil eller begagnade betongbil , registrerar du dig som medlem på Mascus webbplats. Behöver ni hjälp med betongarbeten? Vi är specialiserade på formsättning, armering och betonggjutning och jobbar mot kunder i Stockholms-området. Ladda heBYGGVARUDEKLARATION SÄKERHETSDATABLAD.


Betongbil stockholm

PRODUKTBLAD Olika typer av betong. Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår betong, grus och bergkross.


En manlig cyklist avled efter att ha blivit påkörd av en betongbil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.