onsdag 10 januari 2018

Handtag köksluckor retro

Handtag köksluckor retro

Snabba leveranser och rätt pris! Stort utbud av knoppar t. Hos oss på Barahandtag hittar du handtag i antik och retro stil samt mycket annat som kan lyfta ditt hem och din bostad till en ny nivå. Bra service, snabba lev! Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Handtag köksluckor retro

Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. HANDTAG OCH KNOPPAR I FUNKIS OCH RETROSTIL. Skåpshandtag till klassiska funkis och 50-tals kök hittar du hos Stilbeslag.


Det populära snabelbeslaget även kallat. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Kökshandtag är ett enkelt och smart sätt för dig att göra en förändring i ditt kök utan att behöva renovera.


Handtag köksluckor retro

Kökshandtag i många stilar och utföranden som passar i både moderna och traditionella kök. Handtagen är den där lilla detaljen som. Välj bland ett stort utbud för den rätta kökskänslan.


Skålhandtag Ribershus Art. Formpressat draghandtag för låda och lucka. Hur håller jag rent handtagen på köksluckor och lådor? It´s design har ett annorlunda och spännande sortiment av kökshandtag och handtag för andra föremål i hemmet. Kvalitet direkt från tillverkaren!


Elektronik och prylar i retrostil. Brett sortiment av kända varumärken inom köksinredning och badrum. Har ni renoverat eller vill ni fräscha upp i hemmet? Här hittar ni sveriges bredaste sortiment på handtag , skålhandtag pch knoppar i många olika färger och former.


Genom att köpa nya handtag till en gammal möbel. Finn ett stort utbud av kökshandtag och knoppar till dina köksluckor hos Marbodal. Retro köksluckor till IKEA stommar Inrednings och.


Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Att ha inomhus som utomhus.


I olika material och modeller bla. Knopp Walter Blank nickel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.