onsdag 10 januari 2018

Terrasstak glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Välkommen in till ellos! Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas.


Snyggt och praktiskt terrasstak.

Och så är de lätta att underhålla när regnvatten från husets tak. Uterum och terrasstak i Göteborg. Lapure går att komplettera med de vanliga skjutbara eller fasta partierna i glas , screenväv,.


Med SDL Aura kan du få detta utan att varje år behöva lägga. En variant på terrasstak är Lapure från Renson. Ett flexibelt terrasstak som är vindsäkert och vattentätt med integrerad vattenavrinning.


Njut av trädgård och natur nästan 3dagar om året. Solarlux terrasstak SDL Atrium plus förvandlar terrassen till en plats för vila och avkoppling. Glastak kan vara härdat glas till tex.

För uterum krävs bättre isolervärde och då är isolerglas att fördra. Om du ersätter en vanlig takbeläggning med glas kan du bygga ett både lätt och elegant tak över terrassen. Väggar, glaspartier och motorer är fullt. Flexibla uterum och terrasstak. Varför välja mellan att sitta ute eller i uterummet?


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Terrasstak Algarve är ett snyggt, enkelt terrasstak med öppningsbart tak. Regnet kan svalka och hösten kan komma. Men med rätt solskydd så blir sommarens uteliv både längre och härligare.


Ramlösa glas konstruktioner Modulära skiljeväggar. Altan – och terrasstak av aluminium Skjutsystem. Glasräcke med bästa kvalitet inomhus eller utomhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.