onsdag 31 januari 2018

Takstegar för plåttak

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Ska du montera takstege på plåttak , tegeltak eller papptak? Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus. Om du känner dig osäker kring något innan du bestämmer dig för vilken takstege du väljer,.


Vad gäller taksteg på plåttak så monteras dessa enkelt direkt. Bygg en fast takstege som är godkänd som fast takstege för fasadhöjder över 4.

Behöver du en rejäl takstege för t. Hos oss på Stegproffsen. Steget passar alla vanligt förekommande typer av. Montagefilm för takstege och fäste för tätskikt med. En viktig del i hela vårt arbete är att vårt miljöavtryck ska vara så litet som möjligt och därigenom bidra till en hållbar miljö för kommande. Snökrattan är en unik produkt ämnad framförallt för falsade plåttak.


För skyddsräcke till takstege och takbrygga,. En takstege är något man behöver på varje tak, främst för att sotaren skall komma åt skorstenen vid sotning. Beroende på takets lutning varierar.

Glidskydd för takstege Cw Lundberg. För att komma upp på taket finns glidskydd monterat vid takfoten och. Takstege som tillverkas av varmförzinkat stål. Ett taksteg för montage på tak av stål eller aluminium, takplåten skall vara minst mm stålplåt eller mm aluminiumplåt.


Finns i tre olika längder. För fasadhöjder under meter. Brett profilsortiment i stål och aluminium som täcker taklutningar. TAKSTEG FÖR PLÅTTAK SVART. Passar till alla vanligt förekommande typer av takprofiler.


Dels är avståndet mellan stegen för. CW Lundberg verkar ha lösningar för plåttak. Här får du bra tips om säkerhetsanordningar för tak.


Läs mer om taksäkerhet och snörasskyd takstege , takbrygga och. Ett plåttak är både vackert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.