fredag 2 februari 2018

Begagnade kylrum

Begagnade kylrum

Begagnat kyl och frys rum. Säljes nedmonterat Skicket är okänt, lämnar inga garantier på att det är komplett! Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort. BURECA din Totalleverantör och Servicepartner.


Begagnade kylrum

Kyl och Frysrum från Bureca. Utrustade med väggmonterad pluggin -aggregat som är väldigt enkel att montera ihop. När vi har begagnade kyl och frys aggregat på lager hittar ni dem här. Vi har de produkter du behöver för ditt kyl- och frysrum. Vi får även in begagnade kyl och frysrum men då är det de måtten som finns.


GGM Gastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. Kylrum stockholm -annonser - ABC-annons. GRATIS annonsering för alla.


Begagnade kylrum

Annonsera begagnade och nya saker. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Kylaggregat för slakteri, vi har ett brett sortiment med kylaggregat av högsta kvalitet för dig som arbetar med slakteri. AF handlar med nya och begagnade maskiner för restaurang och storkök. Nya och begagnade restaurangmaskiner, restauranginredning, restaurangutrustning.


Köksbörsen är prispressaren på nya restaurangmaskiner och restaurangutrustning. Vi projekterar och levererar kompletta restaurang och storkök. Ki-Panels modulrum är måttanpassade kylrum och frysrum som är lättmonterande och anpassande till svensk livsmedelshandel.


Begagnade kylrum

Lättmonterade Kylaggregat. Finns till rum från 5moch uppåt. Bildexempel, kylaggregat typ Frigo för. Alla begagnade produkter vi säljer är noggrant iordningsställda, tvättade, genomgångna och testade.


Vi erbjuder månaders reservdelsgaranti på samtliga produkter. Ki-Panel AB har med varumärket Ki-Panel länge varit en av huvudleverantörerna av bland annat isolerade sandwichpaneler till framför allt kyl- och byggbranscherna. Oavsett om du är privatperson och behöver bygga ett kylrum till jaktlaget,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.