fredag 2 februari 2018

Laminatdörr

Laminatdörr

Det finns massor av möjligheter att designa din egen laminatdörr från Swedoor. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.


Laminatdörr

Går att få både på plan och välvd dörr. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortiment innefattar.


Går det eller släpper laminatet då? Robust och elegant elevskåp som är förstärkt i varje detalj för att tåla skolmiljöns tuffa tag. Lucka i kraftigt stål med h. Bänkskåp Förvaringsskåp och bänkskåp. Mekaniskt kombinationslås till klädskåp.


Laminatdörr

Nordens bredaste sortiment av toaletter och urinoarer till offentlig miljö. Passar både plåt- och laminatdörr. Praktisk och elegant förvaring av värdesaker och väskor! Glöm inte att ange dörrbladskant vid laminatdörr. Antingen anpassas inredningen för omklädning eller som elevskåp för skola.


Modell FFF djup 5mm KLÄDSKÅP, FACK PÅ HÖJDEN Art. Ståldörr med infällt laminat. Laminatdörr med pianogångjärn. Det som är anmärkningsvärt är styrkan, både vad det gäller ståldörr som laminatdörr. Plana eller välvda dörrar i 3mm stålplåt,.


Ett universalskåp med laminatdörr som med sin praktiskt stilrena design lätt smälter in var som helst i badrumsmiljön. Tillägg För laminatdörr med MDF-kärna För laminatdörr med MDF-kärna För välvd ståldörr För välvd ståldörr. Bredd 3mm 4mm 3mm 4mm. Handdukshängare för montering på insidan av dörren på klädskåp med laminatdörr.


Finns i bredderna 3och 4mm. Levereras färdigmonterade i svetsade sektioner om ett, två eller, vid bredd 3mm, tre skåp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.