onsdag 21 februari 2018

Begagnade manskapsbodar

Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar , personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och. Manskapsbod Övrigt säljes och köpes.


Du som letar efter begagnade personalbodar och manskapsbodar , begagnade kontorsbodar, hygien- och toalettbodar samt verktygsbodar hittar alla sådana objekt här.

Personalvagn som säljes på uppdrag av större byggbolag i värmland. Ingång från långsidan, två fönster med stöldskydd på högre långsida. Begagnade arbetsbodar – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Bodarna kan byggas samman i sidled samt placeras. Vi kan ombesörja flytt av byggnaden.


Vi har både begagnade och nytillverkade. Saknar du något eller har några önskemål? Eftersom utbudet ändras ofta, tag kontakt med någon av våra säljare så hjälper de Dig.

Söker du högkvalitativa, begagnade Norrlandsvagnar till bra priser så har du kommit rätt! Ett bevis på att marknadsledaren är ett bättre val i längden. Nya Byggbodar, kontorsbodar, manskapsbodar dagar sedan - Blocket. Barack Arbetsbod Sovbod Byggbod dagar sedan.


Kontorsbodar Byggbodar Övrigt säljes och köpes. Det finns ett stort utbud av. Maxmoduler designar, tillverkar och levererar alla tänkbara varianter av bodar och moduler.


Bod nr Typskylt saknas men boden är av typ Kilsboden, Årsmodell troligen tidigt -90tal. Lämplig för renovering eller. Uthyrning, pris på förfrågan. Utrustad med dusch, toalett, kök, Sovrum (Bäddar för pers.) Köket är utrustat med spis, kylskåp.


Villavagnar, husvagnar, manskapsbodar ,. Det är vi som ÄR Arbetsvagnar! Välkommen till vår kajplats på nätet. På våra sidor hittar Ni lite av varje, broschyrer, reservdelar, bruksanvisningar. I över år har vi producerat manskapsbodar på produktionsenheten i Kil.


Kilsboden från Moelven Byggmodul AB är ett känt begrepp inom svenskt byggande och har.

GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Personalbodar är en typ av manskapsbodar och de är väldigt enkla att montera.


Vi bygger ihop dem i våra fabriker och levererar dem färdiga att installera fullt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.