tisdag 27 februari 2018

Fönsterhakar gamla

Fönsterhakar gamla

Re: Äldre fönsterhakar etc. Eskilstuna Kulturbeslag tillverkar det mesta efter gamla förlagor. Tror dock inte de säljer direkt utan går via återförsäljare. Mässing är ett segt material som tål viss misshandel, till exempel att komma i kläm,.


Fönsterhakar gamla

Flera typer av fönsterhandtag och fönsterhakar. En specialitet är en replika av gamla Svenska och Nordiska modeller allt i snygg återvunnen mässing. Fönsterbeslag som t ex fönsterlås, fönstervre fönsterhakar och stormhaspar;.


Extra lång skylt för att täcka över skruvhål från gamla trasiga handtag. Fönsterhake i obehandlat stål för utåtgående fönster. Prisvärd och hållbar lösning som du kan köpa direkt online hos oss på Nacka Byggnadsvård. Tips om olika fönsterbeslag, gångjärn för fönster samt barnsäkerhet och inbrottsskydd.


Traditionellt sidohängt fönster med fönsterhake. Välj själv mellan olika beslagsvarianter, t. Hej, Jag bor i ett 40-talshus som är fullt med dessa fönsterhakar. Någon som vet var man kan få tag på dom? Har fått fina fönsterhakar i gammal trådmodell från Gysinge men är osäker på hur de ska monteras. Vilken del i karm resp fönster?


Här hittar du alla möjliga beslag i gammal stil till dina fönster. Allt är tillverkat efter gamla , klassiska modeller som passar i både äldre. Snygga och diskreta fönsterlås för ett säkrare hem.


Fönsterhakar gamla

Säkerhetstestade av SSF. På nedre plan valde vi att sätta tillbaka gamla tvåglasfönster med spröjs istället för de som sattes in. Vi har påbörjat projekt fönsterrenovering.


Spara i minneslistan Sparad i minneslistan Fri frakt. Våra fönster är så likt det gamla fönstret som möjligt,. Gångjärn och fönsterhakar kan fås i olika modeller och behandlingar.


Fönsterhakar gamla

Hos Gärdsjö Antik finner du reservdelar till gamla hus i form av bla dörrar, fönster, smideslåsar, kammarlåsar, nycklar, gångjärn, beslag, fönsterhakar och. Gamla motstycken till fönsterhake , tre olika modeller. Hitta tillverkare och återförsäljare för att köpa fönsterhake , fönsterhasp eller vädringsbeslag online på nätet.


Du som renoverar gamla hus, du har väl inte missat att vi har Kulturbeslag på lager. Massor med gamla beslag, precis som de såg ut förr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.