onsdag 28 februari 2018

Hyr vattenskoter göteborg

Upplev ett fartfyllt äventyr – upp till knop! Bränsle och utrustning ingår. Pappa, pojkvän eller bror? Vattenskoter i Göteborg. Allt fler har upptäckt adrenalinkicken och lyckoruset när man rusar fram över öppet vatten på en kraftfull vattenskoter.


Hyr vattenskoter göteborg

Våra uthyrningsregler: Vi hyr endast ut våra vattenskotrar minst 8h - heldag. Hyrestagaren måste kunna uppvisa förarintyg, även kallad förarbevis. En Present Att Minnas från Upplevelse.


I Göteborg finns endast plats för en person på varje skoter,. Känn friheten i sommar att flyga fram på vattnet i Västerås skärgård. Hos oss på Jetmarine kan du köpa vattenskotrar , jetbåtar, fyrhjulingar, trailers och tillbehör till samtliga fordon. Vi har även en uthyrningsverksamhet av. Har du drömt om att få testa köra en vattenskoter ? Nu behöver du inte vänta längre då det finns möjlighet att hyra en vattenskoter i Göteborg.


Hyr vattenskoter göteborg

Vi hyr ut vattenskotrar från Yamaha med bra prestanda och roliga tillbehör på Möja, Värmdö i Stockholms skärgård nära till havs. Hyr en riktig upplevelse, våra vattenskotrar är av högsta kvalitet från Yamaha och vi har roliga tillbehör på Möja, Värmdö i Stockholms skärgård. Hyr hos Saltsjöns Marinpool. Hyr vattenskoter timmar för en oförglömlig upplevelse.


Den kompletta båtuthyrningen i Stockholm. Missa inte den bästa körupplevelsen på vatten! Vi kan tillhandahålla med flytvästar, overaller, goggles, våtdräkt och dusch åt alla som hyr vattenskoter.


Upplev vår vackra huvudstad och skärgård från en vattenskoter. Här hittar du uthyrning av snöskotrar, vattenskotrar och. På Gävle camping kan du hyra vattenskotrar i sommar. Om man vill prova utan att investera stora summor pengar kan man hyra en. Boka vattenskotersafari i Västerås!


Du kör en egen vattenskoter i Västerås med guide från oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.