måndag 12 februari 2018

Nät till fönster

Nät till fönster

Måttanpassa dina fönster online och beställ enkelt med hemleverans. Energibesparande fönster i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Bra nätkvalitet gör att näten av polyester kan användas gång på gång.


Nät till fönster

Nätet stoppar hela av björkpollen och 1 av gräspollen. Till både fönster och dörr. Vi har egen tillverkning. Vi ger års garanti på våra produkter. Aluminiumram, nät av glasfiber.


Finns i bredder från till 1centimeter. Effektivt myggnät till fönster tillverkat av mycket hög kvalitet av grå glasfiber. Förhindrar att krypen tar sig igenom fönstret ! Insektsnät för fönster startar vid 39SEK. En elegant myggnätslösning som är snygg, smidig, diskret och tar minimalt med plats.


Nordea erbjuder ett brett utbud av nät - och mobiltjänster. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Med en såg kan nätet i en handvändning anpassas till den exakta fönsterstorleken. Oavsett om man har pallkragar eller andra snickrade upphöjda bäddar, så går det att skydda dem mot rådjur, kaniner och fåglar med hjälpa av nät. Cat Protect Kattnät är ett transparent nät som hindrar katten från att smita ut eller ramla ut från fönstret.


Nät till fönster

Nätet är tillverkat i tålig och. Myggnätet monteras invändigt på utåtgående fönster. Montageanvisning för myggnät till fönster. Oavsett om man vill göra ett myggnät som går att öppna eller ett fast nät utan gångjärn måste man känna till måtten. Mät först av allt fönsterkarmens.


Standardnät - vårt mest populära nät som passar alla dörrar och fönster. Finmaskigt nät - stänger ute upp till av solens värme och lämpar sig bra. Dags att byta ut dina gamla fönster till nya eller bara komplettera?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.