onsdag 14 februari 2018

Tilluftsdon tak

Köp tilluftsdon av hög kvalitet! Fästram till donet ingår i priset. Skyddsplåt mot nedsmutsning av tak. ARIES Dysluftsdon för synligt montage med integrerad anslutningslåda. Soliduct erbjuder ett brett sortiment av prisvärda ventiler och tilluftsdon online för en renare och hälsosammare inomhusmiljö.


Kvadratiskt tilluftsdon för tak - eller väggmontage i bostad.

EAGLE Ceiling Rektangulärt luftdon med dysor för till- och frånluft. Här hittar du Sveriges största utbud av tilluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den tilluftsventil du behöver i. CTPB är en tyst spridare, som normalt placeras i tak , men den kan även placeras på vägg. Luftspalten är variabel och genom att vrida. Våra standard tilluftsdon i pulverlackerad plåt är avsedd för takinblåsning i småhus och kontor.


Avsedd att monteras i tak alternativt på vägg och d en. Till alla klassrum har REPUS halvrunda dyskanaler installerats, produktbeteckning DKU31 med varierande. Du måste vara inloggad för att kunna handla.

Varför inte komplettera med en flexibel ljuddämpare på alla tilluftsdon för. Bostadsdon med estetisk tilltalande design. Halvrund dyskanal används då man önskar montera kanaler dikt mot vägg eller tak.


Vanligt förekommande användningsområden är matsalar respektive klassrum. BESKRIVNING, FUNKTION Perforerat tilluftsdon för lokaler där stora luftflöden skall tillföras på små ytor. Donet monteras som standard i rensbar. En tallriksventil med aerodynamiskt utformat stryporgan.


Den kan placeras i tak eller på vägg och har goda egenskaper i fråga om ljudnivå, luftmotstånd. Just nu är det semestertider vilket innebär längre leveranstider än vanligt. Ring oss innan du beställer så får du koll. Aktivt tilluftsdon i tak Konstant eller variabelt luftflöde spelar ingen roll för.


Den unika konstruktionen gör att luften alltid tillförs med rätt hastighet. Tubus är ett mångfacetterat, effektivt och tyst tilluftsdon som placeras mot en vägg, en pelare eller i ett hörn. Problemet uppstår istället genom att dammig rumsluft virvlar runt donet och damm avsätts på vägg eller tak.


Olika tilluftsdon skapar luftströmmar som ger. Finns också tillgänglig i rostfritt stål. Flipper är ett aktivt tilluftsdon som arbetar helt självständigt utan yttre kraftkälla. Konstruktionen är patenterad och innebär att.


Tilluftsdon avsett för installation i tak.

Visa: resultat per sida, resultat per sida, resultat per sida, resultat per sida, resultat per sida. CBE Cirkulärt takdon med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.