tisdag 27 mars 2018

Låsbom till dörr

Lämpliga att säkra dörrar till lager, verkstäder och byggarbetsplatser m. Låsbommen är försedd med plattstålsförstärkt skyddskåpa för hänglåset. Vilken dörr tror du tjuven väljer ? Vi har tagit framen en stabil och smidig låsbom till förråd och bodar men passar även till din stuga eller hus. Låsbom bomklyka till instickslåsbom är ett extrafäste till insticksbom för avlastning.

Kundbilder inskickade till oss. Elförzinka bredd mm, tjocklek mm. Här nedan visar vi en kundbild från. Levereras med st hållare, st tunnel. Klassiska dörrlås Elektromekaniska dörrlås.


Låskåpa LK 1passar både vänster och högerhängda dörrar. Utrustning till bommar:. Sweloxx container låsbom.

Sätt innerdelen på insida vänster dörr genom att dra ut den fjädrande delen och trä enheten. Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. GMM låsbom från GMM Container Sweden AB. Förzinkad låsbom som skyddar hänglås till förråds- och miljöcontainers.


Galvaniserad låsbom med kåpa. Komplett monteringssats. Glöm inte att välja om bommen ska vara vänster- eller högerhängd. Det är viktigt att du väljer rätt dörr till just ditt förråd. Därför är utbudet på Byggmax.


Vi guidar dig till din nya dörr ! Just nu har vi riktigt bra priser på några av våra mest populära dörrar , testa gärna vår uppskattade dörrguide och låt dig. Fortsätt handla Gå till kassan. Ahlsell Produkter Byggsortiment Dörr - och fönsterbeslag Hänglås Låsbommar. Obehandlade dörrar till förrå friggebodar eller sommarhus hittar du till bra p. Låsbom förråd från alla köp sälj marknader i Sverige.


Passar till tex container, slagportar, gångdörrar, förrådsbo.

Vänsterhängd: När låsbomen är olåst, så hänger den på vänster dörr (Standard). Låskompaniet har låsen till ditt garage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.