måndag 26 mars 2018

Rund kamin glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Välkommen in till ellos! En söt liten kamin med en rymlig brännkammare och en hög lucka som ger en. Denna runda kamin med tre stora glas ger en mycket imponerande insyn till de.


Här säljer vi glas och glimmer till din spis och kamin.

Rakt eldfast glas 243x353x4mm EX-gl-243x353. Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet. Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.


Aduro Aduro 9- 9-3. Hem Kakelugnsartiklar Rund Kakelugn. Den klassiska kakelugnen är fortfarande ett populärt inslag i många av våra.

Innerlucka med glas – Justerbara gångjärn. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. En högt placerad brännkammare och mycket generösa glas gör denna kamin till hemmets brinnande hjärta,.


En härligt rund modell med värmelagrande täljsten. Bild Benämning Artikelnr Mått Pris inkl. Innerdörr med glas Justerbara gångjärn OBS! Köp kamin från Contura och sprid värmen i ditt hem.


Kamin med täljstenstopp i två etage. Vill du se maximalt av elden ska du välja en kamin med generösa glas på tre sidor. Ska du placera din kamin. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Kompakt-kaminer med rund ruta tillåter en raffinerad och unik blick den sparkande brasan.


Här kan du välja mellan den klassiska svängdörren eller en modern. Eldstadsplan glas – 850x850x6mm. Astro har glas på tre sidor vilket ger en härlig eldupplevelse. Hej alla kaminmän och -kvinnor! Det hjälper dig att följa.


Någonstans vet jag att jag sett en kamin med glas runt om.

Alltså insyn hela vägen runt, glaset lyfts upp med enkel. Circular och nätt etanolkamin i glas. Denna kamin har en brännare på liter och en maximal brinntid pa timmar per påfyllning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.