torsdag 29 mars 2018

Skrapgaller utomhus

Skrapgaller i varmförzinkat stål för utvändigt bruk som tål både väder och vind. Våra galler finns i flera varianter med eller utan skraplist av stål eller. Kåbe-Mattan erbjuder ett komplett program av entrémattor och skrapgaller med tillbehör för att passa samtliga entréer. Vi har också en betydande plåtbearbetning och legoproduktion, där vi kan erbjuda.


Weland tillverkar gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor och räcken.

Ligger nedsänkt i ram jäms med mark eller golvnivå. Tillverkad efter önskad. Robust skosrapa som rensar skor och stövlar från grus och snö!


Kan med fördel skruvas fast med de befintliga fästena. Välkommen till oss på Jula! Rektangulärt skrapgaller med svart träram. Material: galvaniserat stål och trä.


En entrétrappa i betong, sten eller trä?

Här får du bra tips om entrétrappor utomhus i betong, sten och trä när du ska välja yttertrappa till ditt hus. Duri har ett brett sortiment med golvprofiler, verktyg, maskiner och ytbehandlingsprodukter för installation, renovering samt underhåll av alla typer av golvmaterial. Vid intresse av skrapgaller eller gallerdurk kontakta oss så hjälper vi er! IKEA - YDBY, Dörrmatta, Dörrmattan passar perfekt utomhus eftersom den tål regn, sol, snö och smuts. Enkel att hålla ren - bara att skaka eller skölja av med vatten.


Renhållning - utomhus Trafikskydd Ställning Entré och reception Receptionsmöbler Receptionsdisk. Häfla Bruks entrégaller och skrapgaller från Häfla Bruks AB. Entrégaller och skrapgaller med vridna profil- eller plattstänger för entréer av varmförzinkat.


Weland Utemiljö marknadsför underhållsfria produkter för varierande utomhusmiljöer. Gemensamt för produkterna är att de skall vara lätta, snygga och. Våra nedstigningsbrunnar och dagvattenbrunnar passar överallt. Brunnar i betong flyter inte upp.


Damklackssäkert fribärande skrapgaller i varmförzinkat stål. Ett skrapgaller för utvändigt bruk som tål både väder och vind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.