onsdag 25 april 2018

Golvslip örebro

Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa golvslipare. Förra året gick företaget med vinst. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Välkommen till Fw Slip, ett kvalitets inriktat företag, som passar alla som behöver hjälp med någonting inom golvslipning i Hallsberg, Örebro.


Efter slipning skurades och polerades Rubio Monocoat GRÅ hårdvaxolja för utomhusbruk. Hyrcenter Fordonsgatan 3. Att slipa ett golv med vår EDGE golvslip är mycket enkelt och resultatet blir jämt och. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m. Skurad och polerad med EDGE golvslip. Resultatet blir jämt och fint och risken för. EDGE slipmaskin är enkel att använda, även för en nybörjare, och den slipar ända ut i kanterna och in i hörn.


Under denna kategori har vi samlat en mängd olika slipmaskiner, golvslip , vinkelslip, polermaskin, betongslip m. Vi har nu golvslip från Blocket. Status, adress mm för Fw slip. Menar du en golvslip som du går efter el. Här hittar du ett brett och prisvärt sortiment av hyrmaskiner.


Golvslip örebro

Vi är specialiserade på all typ av. Du kan få din sökning på. Hyra golvslipmaskin kvm Ekparkett.


Nu var det dags för kund att slipa kvm ekparkett, till det hyrdes EDGE golvslip samt Pullman S13. Antal: Lägg i varukorgen. Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak.


Golvslip örebro

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Golvsocklarna satt kvar. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Slipa golv är inte så svårt!


Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.