onsdag 2 maj 2018

Bostadsmoduler

DIN PARTNER FÖR LÖNSAMMA BYGGPROJEKT Modulgruppen i Berga ABTel. Med vårt flexibla panelsystem kan vi skapa individuella kontorsutrymmen, utöka kontorslokaler och installera bostadsmoduler inom bara några veckor. Vi har flera olika typer av bostadsmoduler vilket gör det möjligt att möta olika kunders behov.


Nedan kan du se planskisser på dessa. Vi bygger ihop och anpassar.

Bostadsmoduler tillverkade av hammars moduler ger snabba och billiga boenden. Vi erbjuder marknaden bostadsmoduler producerade under kontrolleradeformer i industriell miljö. Lyft dem på plats anslut el, vatten och avlopp ischakt.


Kan bli lägenheter för studenter med gemensamt kök samt gym och duschutrymme! Tryck på bilderna för större bild. Klicka på länkar för ritning. Beg Kontorsbod med korridor.


Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.

Konceptet baseras på bostadsmoduler som byggs i moderna, effek­tiva och innovativa fabriker i Guangdong i sydöstra Kina med väs­ter­ländska krav på. Vi erbjuder flexibel bostadsmodul och sovbod som kan anpassas både i planlösning och mått. Isolerad och utrustad med bl. WC, dusch, handfat och minikök.


Det viktiga med bostadsmoduler är att de ska fungera minst lika bra som i permanenta lokaler. Därför har vi satsat på moduler som har hög grundstandard och stora. Rix Trade AB har uthyrning och försäljning av bostadsmoduler. Vi erbjuder olika sorters moduler, bostadsmoduler , byggarbetsbodar, toalettmoduler eller attefallshusmoduler.


Modulhus – när du behöver hyra en tillfällig lokallösning. PCS Modulsystems lokaler är alltid flyttbara och ger dig full flexibilitet. De bostadsmoduler som kommunen i våras förlorade i en konkurs har legat ute till försäljning på exekutiv auktion. Kommunen har nu beslutat att inte lägga bud.


Maxmoduler designar, tillverkar och levererar alla tänkbara varianter av bodar och moduler. Vibratec kan hänga upp tunga bostadsmoduler med en vikt på flera hundra ton med hjälp av vår serie med professionella offshore-isolatorer. Nu börjar det närma sig inflyttning för bostadsprojektet Stadsön i Piteå, byggherre Stabo i Piteå AB.


Vi har precis fått till oss ett gäng mycket fina bilder.

Med hjälp av klimatsmarta bostadsmoduler vill företaget Nyhem leverera lägenheter för små plånböcker. Nu har de chansen att bli Framtidens. Dessa moduler säljs på uppdrag av en kommun. Vid tillverkning av bostadsmoduler gjuts all el och vvsinstallation i tak, väggar och golv.


Varje modul är utrustad med elcentral, vatten och avloppsanslutning via.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.