tisdag 22 maj 2018

Brandpostskåp

Brandpostskåp

Typ 4SVS Vattensäkrat infällt brandpostskåp. Skåp infällt med utrymme för brandsläckare liggande - Typ SIB. Brandpostskåp liggande med slangrulle och utrymme för brandsläckare.


Brandpostskåp

Går även att få med svart stålram och genomskinligt glas. Auktion på internet med Beg. Ett tillförlitligt brandredskap Dafo brandpost är robust och tillförlitlig, anpassad till kraven i offentlig miljö. Den finnsi många varianter och storlekar. Svebabs brandposter är de smalaste, minsta och grundaste som finns att tillgå.


Vi hjälper dig hitta rätt brandpost i vårt stora sortiment. Brett utbud av brandarmatur och tillbehör. Kopplingar, grenrör, ventiler, strålrör, stigarledningar samt egen tillverkning av skåp, lådor och luckor. Slangrulle och monteringssats måste beställas separat för.


Brandpostskåp

Svebabs Väggbrandpostluckor är speciellt konstruerade för placering i yttervägg. Materialet är rostfritt. Luckan är försedd med 50mm:s isolering och lås för. Nu har vi utökat vårt sortiment inom brandskydd med brandpostskåp ! EN671- CE märkt, varnings etiketer enligt. Säljes på uppdrag av ett företag.


Se bifogade bilder för mer information. Brandpost i skåp med svart slang och manuell ventil, för infällning i vägg eller montering på vägg. Enligt SS-EN 671-CE-märkta. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Levereras komplett med kulventil och skyltar. BRANDPOSTSLANG När det gäller val av slang. Brandpost typ 3i för utanpåliggande väggmontage isolerat mot kyla och eluppvärmt Brandpost.


Problem med dåligt tryck i brandposten? Presto typ 3i brandpostskåp med centrumslangrulle för montage på vägg, isolerat mot kyla och. Norskägda Firesafe fortsätter sin nordiska tillväxt genom förvärvet av svenska Kidde Sweden AB och dess finska dotterbolag Kidde Finland OY.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.