måndag 7 maj 2018

Färgsandsgolv

Ingen färg kan kompensera ett dåligt underlag eller bristfällig förbehandling. Starka dekorativa golvbeläggningar uppbyggda av ofärgad epoxiplast och färgad sand. Den färgade sanden, som finns i olika kulörer, ger.


Vi lägger färgsandsgolv och massagolv för alla miljöer. Våra fogfria golv är optimala exempelvis i storkök där kraven på hygien är stora. I samband med ombyggnationen av Pripps gamla lokaler, ställdes vi inför utmaningen att förvandla gamla slitna asfaltsytor till. Vi är specialiserade på epoxigolv och färgsandsgolv för industri, verkstad och offentlig miljö. Epoxigolv är enormt slitstarka och lättstädade och.


Färgsandsbeläggningar med härdplast kan appliceras som compact golv eller uppströat färgsandsgolv beroende på användningsområde. Vi har ett standardprogram,. Här hittar du tips och råd för alla händiga gör-det-självare. Golvfärg 1K Lämplig för ytor som utsätts för lättare slitage Färgsandsgolv För att. Variationsmöjligheterna med färgsandsgolv är många när det gäller olika strukturer och utseende.


Några exempel på färgsandsbeläggningar ser du här nedan. Våra beläggningar går att få som släta, halkskyddade, enfärgade eller som färgsandsgolv. De består av olika typer av härdplaster som epoxi,.


Flingade golv eller slitstarka färgsandsgolv. Måleri AB är certifierade våtrumsmålare. Peran STB Compact färgsandsgolv. Deckshield behandlad Trappa. ATB 3VINYLESTER BELÄGGNING.


Färgsandsgolv

EP tvåkomponent, lösningsmedelsfri epoxilack som klisterskikt och lack på färgsandsgolv samt som topplack på flinggolv, utförda med Hagmans Golvfärg EP-V. Våra färgsandsgolv kan utföras i många olika kulörer och effekter. Här visas ett urval av de vanligaste. Vi på Englunds i Västerås utför fogfri golvsbeläggning till bland annat industrigolv och offentliga miljöeer.


Välkommen till Lars Nilssons Fogfria Golv AB! Med stålglättade färgsandsgolv och släta beläggningar baserade på DEGADUR. Arlanda samt flera släta epoximassagolv för industri och lager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.