torsdag 24 maj 2018

Hyra pressverktyg vvs

Kan användas för både kopparrör och. Välkommen in och prata med någon av våra rådgivare, de hjälper dig med det du. Hej Är det någon som vet om man kan hyra pressverktyg för de moderna vvs koppar-kopplingarna? Känns lite tungt att köpa det för 10tkr Men man kan.


Ska du installera några radiatorer, dra om tappvatteninstallationer eller dylikt är en press.

Jag vet att det går att hyra men det skulle vara. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vill du Hyra pressmaskin? Vi har ett brett sortiment av bodar. Hyr dina maskiner hos Hyresbutiken i Skellefteå!


Frysmaskin, Rofrost Turbo. För nerfrysning av rörledningar med 2V el. Pressverktyg för rörpresskopplingar.

Det nya, enkla sättet för montage av rör och kopplingar med hydraulik. Elpress erbjuder uthyrning av pressverktyg och pumpsystem. Vi vill vara din bästa servicepartner och erbjuder ett brett spann av verktyg att hyra. Hyrmaskiner till bra priserStopp i maskineriet? Eller behöver du ett specialverktyg tillfälligt för ett särskilt ändamål?


Ibland är det smartare att hyra. Abaco i Bromma har pressverktyg för uthyrning. Om du hyr där se till att du får rätt pressbackar till din typ av koppling. Alla kunder är välkommna till oss både privat som företagare! VVS -butiken i söderort,.


Vi på OF Maskin hyr ut maskiner, verktyg och utrustning till alla typer av projekt. Pressmaskin Mini-Press ACC V Li-Ion Mer. Vi kan maskinuthyrning och våra råd och tips är mycket uppskattade. Bytet av servicepartner innebär även att alla Geberit pressverktyg fr. Har du några frågor eller är intresserad av att hyra.


Det är exakt samma saker som Rinkaby rör säljer. Alltid bra priser och fri frakt på Golvvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.