torsdag 10 maj 2018

Stege skorsten

Stort sortiment av stegar till låga priser. Om fallhöjden är högre än meter från arbetsstället. Behöver du utrusta din skorsten för sotaren? Vi har precis rätt produkt för dig.


Stege skorsten

Stegar , bryggor, snöskydd. Skorstensskyddaren erbjuder allt inom taksäkerhet. Kontakta oss för mer info eller beställning. Vi skickar till hela Sverige! Under ”tillbehör” hos respektive stege finner du det monteringspaket vi rekomenderar.


Sveriges ledande e-butik inom försäljning av professionella stegar. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd. För att kunna sota skorstenen på ett säkert sätt finns det krav på en säker väg till och på skorstenen. Det ska finnas stegar eller takbryggor på taket.


Stege skorsten

Det är viktigt att man följer de regler för skorsten som. Om man sätter lösa steg på taket, är det OK att förskjuta varje steg lite i sidled så att dom längst upp kommer närmare skorstenen om man har. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med.


Allt från enkla produkter till specialanpassade. För att klara kraven från Boverket krävs det att stegen är fastsatt i. Ställ stegen på plats mot skorstenen och skruva fast i skorstenens beklädna använd medföljande plåtskruv. Kontrollera att stegens stödplatta ligger an mot.


Stege skorsten

Vid montage på skorsten bör skorstensband alltid användas pga att skorstenen åldras snabbare än andra murverk. Därför är inte fransk skruv, expander eller. Witre har stort utbud av stegar och ställningar för yrkesfolk, klassade SP-godkända, handla enkelt online eller ring för personlig service, köp på Witre. Vid montage i skorsten bör skorstensband alltid användas pga att skorstenen ”åldras.


Välj fritt ur vårt stora urval. Vid besiktning av eldstäder och skorsten noterades at glidskyddet inte är av godkänd typ,. Stege på fasaden bör man undvika så långt möjligt,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.