torsdag 28 juni 2018

Bygg varberg

Välkommen till oss på Byggmax i Varberg ! På Byggmax hittar du allt du behöver till ditt byggprojekt. Vi är ett lokalt familjeföretag som finns i mellersta Hallan med huvudkontor i Varberg. Byggföretag - företag, adresser, telefonnummer.


Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.

Vi utför Bygg och renovering i Varberg med omnejd. Vi är en byggfirma i Varberg som arbetar med takbyten, renovering, fasad och nybyggnationer. Anlita oss för ditt byggprojekt. Vi håller i hela processen, från planering till avslutat uppdrag.


Spännande stadsutveckling och goda. Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar. XL- BYGG Byggcenter Varberg.

Idag är vi ett 15-tal medarbetare. Du måste oftast ha bygglov om du ska bygga nytt, bygga till eller göra vissa ändringar på en byggnad. Bygglov kan också behövas för anläggningar, till exempel. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Mässmonter till nästa mässa bygger vi i Varberg och transporterar till i mässhallen.


Kom till oss med din idé. Vi blandar gärna trä och metall och föreslår. För äkta hantverk av högsta kvalitet: JAC Bygg AB i Varberg. Det flexibla företaget från Varberg som utför allt från serviceuppdrag till industrier och bostadsprojekt. Vi är ett företag som erbjuder byggtjänster åt såväl försäkrings- och byggbolag som privatpersoner.


Alltid med rätt kvalitet. Lars bygger en westernstad på sin gård i Skåne med material från Byggmax Utbyggnad och nytt sovrum - lätt som en plätt för fixarproffsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.