tisdag 24 juli 2018

Skärmvägg svart

Skärmvägg svart

Stort utbud av skärmväggar. Beställ online från AJ Produkter! Monteras enkelt på Skrivbordet. Effektiv förvaring för kontoret. Brett sortiment av skärmväggar till arbetsplatsen.


Vi har ett stort utbud skärmväggar i olika storlek och material. Köp utrustning till jobbet online. Läs om fraktavgiften under.


Sösdala Designs serie med Quadrat skärmväggar har en modern skandinavisk design med ett tidlöst formspråk. Stilrena skärmväggar för kontor, fikarum och allrum. Skärmväggar blir ett vackert inslag i ditt hem, din. Ger ett ombonat och trivsamt intryck.


Skärmvägg svart

Tillverkade i björk- eller bokfanérad MDF. Jämför priser och läs recensioner på Möbler. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. För att montera skärmväggarna har vi olika tillbehör.


Svarta stålstolpar med bockade fästen, ingjutningsrör och fotfästen. Som alternativ till våra stolpar i. Dehlia är en smidig skärmvägg som passar perfekt på altanen. Den är helt underhållsfri och kan stå. Fyra paneler med luckor av rispapper som släpper igenom filtrerat ljus.


Skärmvägg svart

Ljuddämpande skärmväggar för kontor. Köp online med fri frakt och års garanti! A-klassade för ljudabsorption av SP. Denna vikbara skärm är praktisk och stilig. Ljuvligt vacker skärmvägg , målad i svart.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.