fredag 17 augusti 2018

Chinsstång dörrkarm

Chinsstång dörrkarm

Stort utbud av träningstillbehör och utrustning till riktigt grymma priser. Här hittar du kampanjprodukterna! Många pull-up stångar till låga priser. Letar du efter en bra och prisvärd chinsstång , även kallad pull up stång och dörrtrapets? Då är du välkommen in till vår stora köpguide och topplista med de.


Chinsstång dörrkarm

Trapetsen fästes i dörrkarmen. Om du inte har tillräckligt med utrymme för ett gym hemma men ändå vill kunna göra nånting så är dragstången för dörrkarmar precis rätt för dig. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp.


Tänk på att välja en modell. Chinsstång för fast montering i dörrkarm eller vägg. Med pull up-stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Montering sker i dörrposter.


Lyft dig i form med en chinsstång ! Pull Up Bar är ett av de mest hardcore träningredskap man kan införskaffa. Stången placeras i en dörrkarm – sen är det. Jämför priser och läs recensioner på Fitness. DörrkarPopulära sökningar i Fitness.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.


Förstår inte vad örjan menar med stora fina hål när produkten sitter på dörrkarmen. Du hänger upp chinsstången genom att montera chinsstången i en dörrkarm. Hävstång för dörrkarm - Max 1kg. In-Door Chin-up-stång Upphängning på dörrkarm 130kg EVA-Pads Stål. Med detta hävräck slipper man slå i huvudet i dörrkarmen då den hänger ca.


Om du inte har en chinsstång hemma så brukar man med lite letande nästan alltid kunna hitta en lämplig trädgren. Det är inte dörrkarmen som bär upp. Handla enkelt träningsutrustning såsom hantlar, vikter, gummiban skivstänger och kettlebells online.


Chinsstång dörrkarm

Fri frakt till butik - 3dagar öppet köp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.