fredag 17 augusti 2018

Rund trasmatta

Rund trasmatta

Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor! Stort utbud av trasmatta. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Rund trasmatta

Flätad rund trasmatta av bomullstrasor i härliga färger och en i 1 jute. En läcker trasmatta i en sprakande färgblandning. Mattan finns i både runda och ovala storlekar. Polytuft, som ligger bakom mattan. Rund , klassisk och ett smart återbruk.


Här är allt du behöver veta för att virka en gammaldags trasmatta. Ta ut svängarna med en rund matta. Känns livet lite fyrkantigt? Varför inte mjuka upp det med en våra runda mattor. Den tjocka luggen dämpar ljud och.


Rund trasmatta

Ge rummet ett lyft med en rund matta! Runda mattor har en tendens att göra rummet mer levande och mjuka upp känslan av det. Vi har runda mattor i olika färger. Mattor och djurfällar från varumärken som Åhléns och Bargi.


Trasmatta tillverkad i garn istället för trasor. En rund matta passar i alla hem. De krävs ingen komplicerad tvätteknik för att hålla rent en trasmatta utan det fungerar utmärkt att piska den på balkongen för att den ska kännas som ny igen.


Snygga mattor till bra priser. Billigare trasmattor - Trendrum. Allt efter tycke o smak. Jag har nu påbörjat att virka en rund trasmatta till mitt kök.


Jag gjorde min så här:-Tag ett stort gammalt lakan. För en trendig look kanske en rund ryamatta med glansiga trådar passar perfekt som rummets blickfång eller varför inte en livbojsinspirerad matta som är lätt. Jämför priser och läs recensioner på Mattor. På Rusta finns mattor i olika mönster och färg.


Rund trasmatta

Med mattor skapas en ombonad känsla i rummet som ger värme. Ett fårskinn eller en fluffig, slätväv rund eller fyrkantig matta bidrar med komfort och atmosfär. Om du har en yta som ser tom ut, placera en rund matta i din favoritfärg där.


Ytan får omedelbart charm och ser bebodd ut, utan stor ansträngning. Av gamla t-shirt klipper jag lagom breda remsor runt,runt och hit och dit för att få ut så mycket som möjligt av hela tröjan. Vik av från det vanliga och välj en rund matta istället för den klassiskt rektangulära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.