torsdag 16 augusti 2018

Loftgångsdörrar

Loftgångsdörrar

Loftgångsdörrar är en typ av ytterdörrar som används till lägenheter med ytterdörrar ut mot det fria. Läs mer om loftgångsdörrar här! Dörrarna är avsedda som ytterdörrar till. Våra loftgångsdörrar i aluminium är utöver skydd mot regn, vin och kyla även ett förstklassigt skydd mot inbrott.


Dessa dörrar klarar vårt skandinaviska klimat och de kan även. Silence loftgångsdörrar från JELD-WEN Sverige AB. Dörren lämpar sig väl som lägenhetsdörr till hus med. Anpassningstermer ljudklassade ytterdörrar ( loftgångsdörrar ) Sedan några år tillbaka CE-märks ytterdörrar vilket innebär att vi nu anger dörrens RW-värde.


Boverket föreskriver brandgastäta dörrar i BBR. Vad innebär det för dig? Vilken dörr skall du välja? Kontakt Tveka inte att kontakta oss! Vi finns till för Era frågor och funderingar.


Du hittar kontaktuppgifter nedan. Våra klassade loftgångsdörrar tillverkas i Sverige och har genomgående hög kvalité. En massiv dörr med tjocklek på hela 78mm som är brand och ljudklassad.


Daloc Yär avsedd som ytterdörr till bostad mot loftgång eller i markplan, utsatt för väder och vind. Dörren kan med fördel användas även i andra utrymmen. ASSA OEM har i höst kommit ut med två nya låstyper som ska ses som en vidareutveckling av företagets godkända låssortiment. De nya lås-typerna heter ASSA.


Vi tillverkar i huvudsak säkerhetsdörrar, men erbjuder också hela entreprenader med källardörrar, entrépartier, loftgångsdörrar och portar. Slipning och målning av samtliga loftgångsdörrar och fönsterbågar av metall utvändigt. Putsning och målning av väggarna i gemensamma utrymmen i källaren.


Säkerhetsdörren Daloc Sär i första hand avsedd för lägenheter men monteras med fördel även i andra lokaler med krav på inbrottsskydd. Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortiment innefattar. Renovering av tvättstugan i servicehus nr 3. De är ett säkert val i säkerhetsdörrar, lägenhetsdörrar och loftgångsdörrar.


Undvik drag och ventilation. Städa bort kläder från hallen. Proloc tar med nuvarande dörr. Röda loftgångsdörrar Hitta denna pin och fler på Röda dörrar av Swedoor.


Craft 04N Hitta denna pin och fler på Innerdorrar av Swedoor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.