onsdag 22 augusti 2018

Målad altan

Målad altan

Vi guidar dig igenom planeringsprocessen. Handla kvalitetsprodukter hos K-rauta. Tvätta ditt trädäck på rätt sätt. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus.


Målad altan

Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Boka i terminalen på varuhuset. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Gör altanen fin med färg. Här är expertens bästa tips.


Allt fler bygger gigantiska altaner av tryckimpregnerat virke. Grillkvällarna blir betydligt trevligare om de inte slutar med stickor i fötterna. Ska snart börja bygga en liten altan , ca 15m2. Skulle gärna vilja ha den målad vit eller ev i någon grå kulör.


Målad altan

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla altan golv. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Väck altanen med enkla medel. Lite fönsterfärg och trälasyr inte bara skyddar dina möbler utan ger dig en vacker oas för lata dagar. Denna helgen har vi målat vår altan på baksidan.


Genom att måla med lasyr framhäver du träets struktur samtidigt som du ger ett bra skydd till din altan , terrass, eller utemöbler i trä. RETS TRENDER TERRASS OCH ALTAN. Ljusa, vita färgtoner De flesta som målar sommarhuset.


För att färg ska fästa ordentligt måste underlaget vara rent, torrt och fast. Annars kan resultatet bli att du målar ett lock av färg över fukt och smuts. Jag gick bananas med högtryckstvätten på staket och altanen. Den var typ jättemörk innan och nu ser man träet. Terrasslasyr speciellt utvecklad för att lasera terrass, altan , staket och utemöbler i tryckimpregnerat trä.


Lär dig mer om lasering hos Beckers Färg. Nu är det hög tid att göra i ordning trädäck och altaner inför sommarsäsongen. Eller att måla med en lasyrfärg efteråt. Med en redan tydlig bild av dig själv sittande på altanen i solen framför det nymålade huset är det lätt att hasta i väg med att få upp den. Här får du tips när du ska bygga.


Målad altan

Läs mer om bygglov för altan , placering, material, altantak och inglasning av altan innan du bygger. Inglasat uterum är en dröm för många. Det förlänger sommaren och gör att vintern känns lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.