fredag 31 augusti 2018

Oljade ekgolv

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Regelbunden rengöring och underhåll är det bästa sättet att hålla oljade trägolv rena och vackra.


Oljade ekgolv

Följ våra rekommendationer för att få. Vad ska man tänka på när man oljar trägolv? Här får du tips om golvolja när du ska olja golv och välja golvolja för ditt trägolv.


Ett oljat golv ger träet en varm och levande yta. Det finns några generella steg att följa för hur du oljar ett golv. Hur ska man egentligen underhålla oljad ekparkett? Polermaskin kan också användas till detta moment.


Oljade ekgolv

Låt torka till dag då golvet är klart att användas. Vi har fått vårt oljade ekgolv slipat och oljat. Resultatet är oacceptabelt, golvet är klibbigt och blankt. Hej hej, vi hade stavparkett i ek som vi lade i vår lägenhet, den slipade vi och oljade. För att få så lång livslängd som möjligt på golvet bör du vårda det enligt leverantörens skötselråd.


Golvbranschen, GBR har skötselråd som branschens. Ytbehandling av nya golv Oljade golv. Oljade brädor framhäver träkänslan genom sin mjuka varma yta, där trädets ådring och färgskiftning framhävs.


Oljade ekgolv

Ett lackat ekgolv behöver du inte göra något åt på tio år. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Vi har precis köpt ett nyproducerat hus och har tänkt lägga ett mörkt ekgolv.


Ett av alternativen vi fått är. Oljning av golv har egentligen ingen längre tradition, men med rätt sorts golvolja är det ett utmärkt alternativ, framför allt till lackade golv. Följande produkter används till rengöring av oljade trägolv: WOCA Natursåpa, Natur, Vit och Extravit som alla både rengör och underhåller golvytan.


Med olja kan ditt ekgolv få en mängd olika färgtoner. Ekgolven finns antingen obehandlade eller ytbehandlade med olika ytbehandlingsvarianter beroende på fabrikat. SKÖTSEL OCH UNDERHÅLL – GOLV OLJADE MED NATUROLJA gäller treskiktsparkett.


Oljade golv kräver mer underhåll, säger Håkan Fredriksson på Städgrossimporten och kursledare i vård av trägolv. Vid val mellan lackat eller oljat. Oljade och såpade golv ska inte heller städas med våta metoder.


Dammsugning och vid behov en väl urvriden mopp är även här grundmetoden. Kährs, en världsledande tillverkare av trägolv, erbjuder en helhet för trägolvet i ditt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.