måndag 6 augusti 2018

Pirra för trappor

Beställ online från AJ Produkter! Lager, verkstad och industri! Snabb leverans, oslagbara priser! Köp Trappor billigt online. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.

Praktisk magasinkärra vars trappfunktion gör den enklare att ta sig upp och ner för trappor med. Kärran har fast lastplatta (550x3mm) och tre par massiva. Trappklättrande maskiner för att lätt transportera last upp och ned för trappor och även rullstolar. Ska du köpa pirra , säckakärra eller magasinkärra? Micrologistic är störst på proffskärror.


Produkt Egenskaper Pris Trappkärra Smidig kärra av aluminium för transporter i trappor. Den används för transport av mindre gods. Kommer du upp för trappan med en pirra så kommer du upp med våra trappklättrare.

Flytta tunga saker på ett enkelt sätt med en transportkärra eller vagn Var rädd om ryggen, använd en praktisk transportkärra istället. Den nya Donkey är helt ombyggd för våra kunders verkliga behov. Den nya trapphissen är perfekt för att transportera varor på golv med alla sorters trappor. En perfekt vagn om du vill kunna få med dig vagnen uppför trapporna.


Tack vare konstruktionen med hjul på varje sida klättrar vagnen enkelt uppför trapporna. Lasta smidigt med pirra , säckkärra och magasinkärra från Gerdmans. Allt från en hopfällbara pirror, säckkärror till trappkärra. Alltid fri frakt och års.


På Jula siktar vi högre. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi vill att människor ska vilja fixa. Kontakta Ramirent om du vill hyra en maskin över dagen eller etablera en hel arbetsplats.


Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Vi har ett brett sortiment av bodar. Vi hjälper dig att hitta rätt Säckkärra Byggtillbehör och göra ett billigt.


PowerMate stair climber hand truck är en elektrisk kärra med kapacitet att gå i trappor. Det underlättar flytt av stor och svår last upp och nedför trappor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.