torsdag 2 augusti 2018

Skorsten plattform

Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade. Produktinformation: Fällbar skorstensplattform.


Weland skorstensplattform levereras komplett med brygga och stödben. Plattformen är inställbar för olika. Den finns i två modeller, PP och PP 1TT.

Har någon bra tips eller lösningar på problemet med platform till skorsten ? Efter typ minst år så har sotaren fått för sig att nä nu behövs. Men där finns inget att stå på och jag är rädd att sotaren kommer med pekfingrar. Om Tak Ge din byggnad ett.


Komplett plattform till skorsten med detaljer för montering. Vid större skorstenar skall en plattform på minst x m placeras max m under skorstenens krön. Vid montage i skorsten bör skorstensband alltid användas pga att skorstenen ”åldras” snabbare än andra.


Premodul skorstenar tillverkas i Småländska Markaryd och är ett varumärke inom börsnoterade NIBE-koncernen. Information om vilka regler som gäller för installation av skorsten.

Din eldstad och skorsten måste sotas och kontrolleras för att få användas och för att minimera risken för sotbrand. Skorstenen passar alla kaminer och eldstäder, är CE. Behöver du utrusta din skorsten för sotaren?


Vi har precis rätt produkt för dig. BBR ställer krav på höjd och placering på skorstenar för att erhålla en god funktion och spridning av rök- och avgaser. De senaste reglernas om skorstenshöjd är följande: nu räcker det med meter högre än takytan där skorstenen bryter ut, under förutsättning att skorstenen. Ofta får jag frågor på hur högt över nock en skorsten måste löpa för att bli godkänd.


Flertalet installationer som görs bygger fortfarande på den numera. Besiktning av skorsten eller annan anordning inför eventuell åtgärd samt efterbesiktning av utförd åtgärd. Använd gärna vår mall för kontrollplan! Kontakta oss vid frågor! Trä därefter in plattformen mellan sidostagen ovanför näst översta stegpinnen, lättast om man trär in den diagonalt.


Om det däremot är viktigt för dig att din arbetsplattform har en bredare plattform finns detta också i ett flertal alternativ. Här kan du ladda ner teknisk information, installationsanvisningar och certifikat till vår skorsten. Välkommen till Premodul!


Relining av skorsten och ventilation. Insatsrör i vattenbaserad komposit för relining av alla typer av skorstenar och ventilationskanaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.