tisdag 18 september 2018

Epoxifärg betonggolv

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Det finns många rum och byggnader som har betonggolv som utsätts för stort slitage. Har man den typen av rum i exempelvis verkstäder, garage osv och vill ha en. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två.


Epoxifärg betonggolv

Vill du ha ett målat golv? Ett som är extra starkt och stryktåligt? Måla det i så fall med epoxifärg. Då får du en extremt slitstark och lättstädad yta som. Epoxifärg till målning av källare, garage, betonggolv.


Med våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav. Tjockfilmsfärg EP-V Hagmans Tjockfilmsfärg EP-V är en 2-komponent vattenburen epoxifärg ,. Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen,. FÖRBEHANDLING: Nya betonggolv : Bör vara månad gamla,. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även utomhus på exempelvis balkongen. EPX-V Golvfärg är för ny- och ommålning av betonggolv som utsätts.


Epoxifärg betonggolv

Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Jag tyckte att jag målade ganska flödigt men eftersom jag fick färg. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett. Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämplig för våtutrymmen, garagegolv, verkstäder och industrier. Spara - På Online Shopping.


Har du tröttnat på golvfärg som inte håller i längden? Då ska du måla ditt betonggolv med världens starkaste färg. För målning av betong, träfiberplattor m m. Tvåkomponent vattenspädd epoxifärg. Färgen är genomsläpplig för luftfuktighet och därför även.


Epoxifärg betonggolv

I tidningen Gör det själv så lovordar de användandes av epoxifärg på betongtrappor ute så jag tänkte använda det, men när jag googlar så. Borsta gamla färglager noga. Tänk på att nya betonggolv måste torka 4-veckor före målning. Späd färgen med vatten till första strykningen.


Betonggolv används ofta i miljöer som är utsatta för stora fåfrestningar. Garagegolvet eller något annat betonggolv kan behöva få lite färg på sig. Det blir snyggare – och mycket mer lättskött och slitstarkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.