onsdag 26 september 2018

Golvolja timberex

Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Golvolja timberex

De är snabbtorkande, tränger djupt ner i träet, fyller upp porerna. En traditionell olja för privat miljö som ger en sidenmatt och len yta med en vacker djup ton av träets egna färger. Timberex Natural är idealisk för trägolv. I det breda sortimentet finns golvolja av högsta kvalité för att olja trägolv av alla.


En djuppenetrerande träolja baserad på naturliga vegetabiliska oljor och. Dekorativ plåtfågel i obehandlat plåt, som inte flyttar söderut! Passar både ute som inne.


Golvolja timberex

Beatälla under flikenhem och hushåll. Extra hartsförstärkt olja för ytor med hårt slitage. Den tränger djupt ner i. Lösningsmedelsfri, snabbtorkande olja med Caranuba vax. Finns i massor av olika nyanser, våran heter Walnut medium Ganska nygjort så jag vet inte mycket om. Vad ska man tänka på när man oljar trägolv?


Här får du tips om golvolja när du ska olja golv och välja golvolja för ditt trägolv. Produktsortimentet passar alla typer av små och stora ytor, från. Underhållsolja Satin Oil vit liter.


Golvolja timberex

Det naturliga sättet att skydda och försköna trä. Golvolja är ett av de vackraste behandlingsalternativen för trägolv. Oljan tränger in i träet och framhäver de naturliga ådringarna. Herdins golvolja från Herdins Färgverk AB.


Olja baserad på linolja, för behandling av trärent golv av barr- eller lövträ samt lutbehandlade golv. Ofärgad eller färgad olja för alla träytor inomhus, golvolja med UV-skydd som ger vackert djup till ekgolv och tål hårt slitage. Project Description TIMBEREX.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.