onsdag 10 oktober 2018

Laga stenskott

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Ett stenskott kan vara början till en spricka i vindrutan. Därför är det viktigt att laga stenskottet så snabbt som möjligt, annars kan det hända att du måste. Få din bilruta bytt hos oss!


Har du fått ett stenskott i vindrutan?

Dessutom sparar det ti miljö och pengar. Vi åker ut till dig och fixar det på plats. Vi lagar ditt stenskott i rutan. Samglas ser till att laga ditt stenskott på ett säkert sätt. Så lagar du stenskott på din bil.


En stenskottslagning går snabbt och är inte så kostsam. Gör det själv-sats för permanent reparation av stenskott i vindrutor. Välkommen till oss på Jula!

Om stenskottet kan lagas eller om hela rutan behöver bytas beror både på skadans storlek och placering. När Percy Ellmén lagar ett stenskott börjar han med att slipa skadan för att skapa skarpa och fina kanter, samtidigt som han tar bort smuts. Alla kan råka få stenskott.


Men du kan minska risken att det händer dig. Här får du tips hur du undviker att drabbas och råd för att laga stenskottet. Laga stenskott på bilen själv. Köp ett lackstift och spara pengar.


Det yttersta området mot. Med tandpetartricket ”försvinner” stenskotten i ett nafs. Att laga småskador i lacken är varken svårt eller dyrt men det finns några saker att.


Ofta går ett stenskott att laga enkelt utan att behöva byta ruta. Att laga ett stenskott innebär en stor besparing både för dig, miljön och försäkringsbolaget. Reparera stenskottet innan skadan sprider sig. Allglas är ditt lokala glasmästeri i Täby.


Stenskottslagning eller hjälp med spricka i vindrutan? Vi byter och lagar bilglas där du befinner dig. Vi utför även stenskottslagning och inbrottsskador.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.