måndag 13 januari 2020

Isolera golv

Jag har blivit osäker på var ångspärren ska ligga i mitt golv med golvvärme. Det är många som säger att den ska ligga direkt under trägolvet? Att isolera golvet ger dig två fördelar: Du kan spara energi och så ger det golvkomfort. Många gamla hus har behov av att isoleras.


Inte minst vill man gjuta in vattenburen golvvärme men också passa på att isolera golvet.

Ska du isolera golv , golvbjälklag eller krypgrund? Här hittar du kunskap om varför du ska isolera golv , risker, bra att veta och hur du kan spara energi. Isolera vägg, golv och krypgrund. Ytterväggar tilläggsisoleras antingen utifrån eller inifrån. Vi isolerar kalla och dragiga golv i äldre hus, utan att behöva bryta upp golvet.


Välkommen att kontakta oss för offert! Genom att isolera grunden och hålla den varm kommer fler bieffekter än enbart minskningen av rötangrepp och fuktproblem.

Vid nybyggnation är isolering med lösull ett självklart alternativ. Snabbt, effektivt, ekonomiskt och miljövänligt. När befintliga golv mellan olika. Plasten kommer att isolera mot markkyla och dessutom ge skydd mot vin vatten och mögel.


Huset läcker värme ut i marken om du inte har en isolerad grund. Det gör att du dels får ett kallare golv vilket i. Vi använder cookies och likande tekniker (gemensamt kallande cookies) för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra. Vad behöver man tänka på när. Vi har nyligen rivit upp all golv ända ner till torpargrunden pga att nedersta lagret.


Jag vill isolera det och sätta in ett element för att kunna använda det. Men jag trodde att man använde cellplast för att isolera grunder, alltså man gjuter in dem i betongen. Effektiv golvisolering med isoleringsskum eller lösull. Sprutisolering av golv - Polyterm! Här får du tips om cellplast, användningsområde och om cellplastisolering när du ska isolera vägg, tak, golv , eller husgrund.


Det är inte alla material som passar som golv i uterum.

Läs vår stora guide om uterum golv , trägolv uterum, golv uterum, klinker uterum m. Behöver du hjälp av företag som är experter på att isolera golv ? Via vår tjänst kan du gratis samla in offerter från byggfirmor och få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.