onsdag 21 november 2018

Laminerade skivor

Laminerade skivor

Här är ett urval av vårt sortiment på laminerade skivor. För personlig service eller om Du inte hittar det Du söker här på sidan, hör av Dig till oss så. Stora skivor reducerar spill!


Laminerade skivor

Wiwood - expert på träbaserade skivmaterial Plywoo spånskivor och MDF m. Har en fundering över det här med laminerade skivor som finns bl a på K-rauta och IKEA, varför inte använda vanligt laminerade golvskivor? Vi på K-rauta erbjuder skivmaterial från Moelven och Norgips. Vi har bland annat gipsskivor, plywoo OSB- skivor , spånskivor och våtrumsskivor som du kan använda. Var kan man köpa VirrVarr laminat (även kallat Perstorp)? Alltså inte laminerade skivor , utan bara laminatet, å limma på själv.


Nya konferensbord med laminerade skivor. Välj mellan cement- och betonglaminat (se bilder) på skivan. Säljs helt nya på vår hemsida. Räta vinklar eller runda hörn? På Direktlaminat AB förvandlar vi idéer och laminerade skivor till attraktiva möbler och funktionella.


Laminerade skivor

Den laminerade MDF-luckan kan ibland blandas ihop med köksluckor av laminat. Det gäller dock inte alltid fanérade eller laminerade MDF- skivor. Bordsskivor runda laminerade Runda bordsskivor i laminat.


Vi har ett brett utbud av runda skivor till bord. Grossist som jobbar mot proffs! Vi är ett företag med över 45-års erfarenhet inom träbaserade skivor ! Vi vänder oss till dig som arbetar professionellt inom. Vårt lagersaldo uppdateras en gång per timme och kan förändras snabbt. Kontakta kundtjänst för lagersaldo eller reservera produkten i din lokala butik.


Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av bordsskivor till restaurang, café och konferens. Köp här idag till bästa pris! Ibland är det en fördel att montera dina laminerade saker på en skiva. Det är även mycket vanligt att vi monterar skyltar av alla de slag på skivor. Letar ni efter en bänkskiva av hög kvalitet?


Besök då oss på LG Collection, vi skräddarsyr efter. Vi levererar plattor och skivor i bl. MDF till privat- och företagskunder! Beställ plattor och skivor hos oss och få dem skräddarsydda i. Bygger en köksö och använder laminerade skivor till hyllplan och stomme. Laminatet flisar sig gärna på baksidan när man kapar skivorna med fogsvans eller.


Laminerade skivor

Det förekommer även laminerade distansmaterial i en båts skrov eller däck som kan bestå av till exempel skivor av polyuretanskum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.