torsdag 29 november 2018

Lastbil pris

Köp en begagnad lastbil hos oss! På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade lastbilar. Det finns ett stort utbud av lastbilar av flera olika märken och.


Vi hade en diskusion om hur mycket en lastbil kostar och åsikterna gick vida isär. Tror inte priserna varierar lika kraftigt heller.

Våra lastbilar går att hyra i intervaller av timmar, ett dygn, en vecka eller en månad. För 5-timmars hyror tillämpas fasta tider under lördag. Fordon Tjänst Pris inkl. Här hittar du våra priser för personbilar, lastbilar och släp när du hyr hos oss på Circle K. Vi har även prislistor för dygnshyra.


Köp nya och begagnade lastbilar från Mercedes-Benz hos Hedin Bil. Här kan du hyra Circle K:s lastbilar. Alla lastbilar är automatväxlade och får köras med B-körkort för personbil.

Lastbilsuthyrning i Sverige från Sixt. Hyr en lastbil till ett bra pris och välj mellan allt från skåpbil till lätt lastbil. Vi hyr ut lastbilar för små och stora behov! Behöver du en lastbil för flytten, frakt eller distribution – Ring eller boka direkt online!


Ny lastbil pris från Kr. Till nedanstående priser tillkommer avgifter till Trafikverket. Jag vill markera hur viktigt det är för mig och regeringen att. Hitta och köp lastbil hos Kelkoo. Jämför priser på lastbil och handla lastbil på nätet från bra webbutiker online.


Vi på Östervärns Express justerar våra priser efter Sveriges Åkeriföretags index,. Se vår prislista för att hitta priset på just den besiktning du. Husbilens pris är oberoende av om den är registrerad som person- eller lastbil.


Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och - pris och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Vi på NordenDäck har alltid bra priser på lastbilsdäck från de flesta. Med vår lastbilsförsäkring för tung lastbil får du en trygg försäkring anpassad efter ditt företag.


Hos oss kan du försäkra lastbilen eller hela åkeriet.

Vad kostar det att besikta bilen hos Besikta? Pris för kontrollbesiktning från 3kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.