onsdag 5 december 2018

Elektronisk lås

Elektronisk lås

Kvalitet, tillgänglighet och innovation. Bekvämt kodlås till ytterdörren. Läs mer om Yale kodlås här! Brett utbud av låsprodukter och lås från kända varumärken. Fynda allt från elektronik till automation på vår hemsida.


Smidiga kodlås och digitala elektroniska lås till ytterdörren är både säkra och snyggare än vanliga dörrlås. Hos CERTEGO hittar du elektroniska lås som skyddar din verksamhet och ger dig ökad kontroll över vilka som vistas där. Safetron utvecklar och tillverkar elektriska lås. Telelarm är officiel återförsäljare av.


SimonsVoss levererar elektroniska lås som manövreras med hjälp av en fjärrkontroll, kallad transponder. Elektromekaniska låssystem. Cylindrar med mekaniskt spärrelement och elektronisk kod för ökad och flexiblare säkerhet. Det har i mange år været normalt med elektronisk låse på døre ind til f. ASSA har e-cylindrar för alla typer av. Men nu er den kommet i en prisklasse hvor den private.


Elektronisk lås

ID Lock 1är ett robust, modulbaserat och användarvänligt elektroniskt dörrlås. Anpassad till smarta hem via Z-Wave. Tänk dig att slippa oroa sig för att hålla reda på nycklar och koder. Vi testar Yale Doorman och andra appstyrda lås. Ett elektroniskt lås gör att hemtjänstpersonalen inte behöver hantera nycklar när de besöker dig.


Och risken att nycklar hamnar i orätta händer försvinner. För högsta styrka kopplar hakregeln samman lås och karm och ett inbyggt inbrottslarm larmar. Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill.


Elektronisk lås

Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du. Bostadsföretag blir allt mer intresserade av att byta ut vanliga nycklar mot elektroniska kort. Men den tekniska utvecklingen har en baksida - säkerheten kring den. Användningsområde Används på ytterdörrar på din villa eller lägenhet. Nyckeltag, kod eller fjärrkontroll.


Vi ska ha ny lås på ytterdörren. Tänkte skaffa kodlås när vi ändå ska byta. Vad jag förstått finns det två alternativ på marknaden, Yale. Jämför priser på Smarta lås. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Elektronisk lås

Livet blir enklare utan nycklar. Men blir det lika säkert och vad säger försäkringsbolagen? Här får du allt du behöver veta om elektroniska eller smarta lås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.