torsdag 6 december 2018

Elnät fårstängsel

Elstängsel Behöver du elstängsel och tillbehör för kreatur, grisar, hästar eller getter? Här hittar du allt du behöver fö. Enkelt att sätta upp 1m fårstängsel med trådar och stolpar på endast minuter. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.


Stängsel för trädgården? Hur sätter man upp ett stängsel? Vad behöver man tänka på ? Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket.


LG produkter AB är specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Stolpar, nät, elstängsel, elaggregat, staket, stängseltråd och tillbehör. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Köp i butik eller online med hemleverans!


Elnät fårstängsel

Tätare mellan trådarna nertill. Yttertrådar mm, innertrådar mm, låsta med s. Elnät Grön För i ett naturligt omr. Fårstängsel - varmgalvaniserat. Finns i följande höjder: cm. Ring för mer information : Får och Viltstängsel.


Det är perfekta fårstängsel helt enkelt. Ett elnät med dubbelfot är lättare att trampa ner i marken då dubbelfoten blir som en fot-tramp och nätet står stadigare i marken. Extra kraftigt elstängselnät, för får och getter. STÄNGSEL FÅRSTÄNGSEL Starkförzinkat.


Kan du ansluta aggregatet till elnät eller måste du ha ett batteridrivet aggregat? Med SmartFence kan du sätta upp 1m fårstängsel med trådar på bara minuter. Flexibel och smart allt-i-ett lösning med trå spole, stolpar, fästlinor. Vårt mest sålda fårnät till absolut toppenpris!


Jag river alltså här elnät och sätter fler stolpar för att sätta upp. Det har satts upp åtskilliga meter med fårstängsel mycket långt innan vargen. FS står för fårstängsel och VS för viltstäng-sel eller kvaliteten där EP. Sv: fårstängsel Där jag har hästen nu har de fårstängsel längst ner i hagen och vanligt stängsel mot vägen lr vad man sk säga, har inte hänt att ngn häst. Elnätet för fåren är mycket effektivt och ger bra ström i fårstängsel.


Det ska också poängteras att även ett vanligt välunderhållet fårstängsel ger ett ganska bra skydd mot hund och varg medan. Den här webbplatsen använder kakor från PTS. Kakor och liknande teknik behövs för lyssnafunktionen och för att hantera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.