tisdag 4 december 2018

Energisparglas

Energisparglas

Lasses hus är ett typiskt 70-tals hus med elvärme. Villan har en yta på 1moch byggd efter då gällande byggnormer. Energisparglas är fördelaktigt på många olika plan. Ett energisparglas även kallat energiglas och lågenergiglas har ytbehandlats så att långvågig strålning tillbakareflekteras in i rummet,. De ingående glasen kan sedan ha olika egenskaper, till exempel energisparglas eller solskyddsglas.


Energisparglas

Vanliga fönster släpper in sol och värme, men på grund av den låga reflektionen från fönstret så släpper det även ut rumsvärmen. Ett behagligt inomhusklimat vid minsta möjliga energiförbrukning. Installera energisparglas och energifönster i bostad eller fastighet.


Våra energisparglas bidrar till en jämnare värmefördelning i rummet som ger ökad komfort och bättre inomhusklimat. Anledningen till att vilja byta fönster kan vara många som fel stil, skruttig kvalitet eller alldeles för värmeslösiga. Frågan är om du ska byta till. Det vanligast förekommande belagda glaset är idag det vi i dagligt tal kallar energisparglas eller energiglas. Energiglaset är idag standard i de flesta.


Energisparglas

Era fönster erafonster. Ett glas som är belagt med ett tunt lager av metalloxid kallas för energisparglas. Om du har ett uterumstak gjort av eneriglas så ger det effekten.


Ett energisparglas har ytbehandlats så att långvågig strålning tillbakareflekteras in i rummet, medan kortvågig solenergi släpps igenom. Fönsterrenovering med energisparglas Visste du att: - Cirka av den energi som läcker ut ur ett småhus med 2-glasfönster går ut genom fönstren? Det bästa rådet till dem som vill förverkliga sina drömmar och bygga ett nytt hus är att göra rätt val från början.


På så sätt kan man få ett hus med. Köpa nya fönster, lönar det sig? Här får du bra tips när du ska byta och köpa nya fönster. Läs mer om energisparglas , U-värden och fördelar med nya fönster.


Man kan spara ännu mer energi om man väljer fönster med energisparglas och en metallbeläggning som reflekterar värme på rutans ena sida. SGG EKO PLUS S : SGG EKO PLUS S är ett helt nytt energisparglas , mycket lämpligt att användas som enkelglas. Glaset har en lågemissiv. Vanligt klarglas släpper in solenergi, men på grund av den låga reflektionen i långvågsområde släpper den även ut rumsvärmen. Byte av innerglas till mm energisparglas : Ug 9: Ombyggnad av 2-glas till 3-glasfönster enligt Mistral ”Superisolering” Ug 0: Byte av befintliga isolerrutor.


Komplettera dina fönsterbågar med ett energisparglas. Det minskar värmeförluster, förhindrar kallras och förbättrar komforten inomhus. Virket är ordentligt impregnerat och du får alltid energisparglas som är behandlat för att släppa ut mindre värme,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.