tisdag 4 december 2018

Persienner sollentuna

Komplett kollektion persienner i våra två butiker. Bra priser på Gardiner hos Ellos. Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. Kvalitet till bästa pris. Solskyddskompaniet är experter på allt inom solskydd och markiser.


Besök vår webbplats för mer information! Sollentuna Markis Center är ett företag som är specialister på solskydd och insynsskyd som markiser, persienner , rullgardiner m. PERSIENNER – MELLANGLASPERSIENNER. De klassiska mellanglaspersiennerna finns i en mängd olika färger, material och utföranden. Markis, Garageport, Invändiga solskydd eller Fasta aluminium skärmar. Persienner är enkelt och stilrent.


Romabo i Stockholm när inget annat än det bästa duger! Läs om våra markiser som kasett-markis, terass-markis, Bernissa och korgmarkis och många andra markiser. Vi monterar markis i Stockholm och Sollentuna med omnejd. Nu , även lägre pris!


Kontakta oss när du behöver hjälp med persienner i Sollentuna. Med år i branschen har vi den kunskap och erfarenhet som behövs för att kunna lösa dina problem. Flera olika modeller och utföranden för att passa i hemmet, på kontoret eller offentlig miljö. Kan även monteras mellanglasen i fönstret. Vi förmedlar tjänster inom solskyd inklusive persienner , markiser och solfilm.


Få kostnadsfria offerter från företag i Stockholm och andra delar av landet. Ett brett urval av markiser från en av landets största leverantörer. I Stockholm och Sollentuna med omnejd utför vi balkonginglasning och montering av solskydd. Egen tillverkning av KVALITETESMARKISER i alla utföranden.


Välkommen till vår utställning eller ring oss för. Rådgivning, installation och garanti. Hej, jag har gamla fula persienner , från 50-talet i min lägenhet, byter ni ut dom? Du finner oss i Bromma, Sollentuna och Solna. Våra persienner är tillverkade av högkvalitativa komponenter - alltifrån minsta bottenplugg till de mm tjocka lamellerna.


RJ Markis erbjuder måttbeställda markiser, persienner och andra typer av solskyddsprodukter i toppkvalitet till kunder i Stockholmsområdet. Vi hjälper dig med installationen och erbjuder garanti. Verksamheten i MRP är inriktad mot försäljning och montage.


Persienner sollentuna

Våra produkter kommer från kända leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.