onsdag 26 december 2018

Entrepartier aluminium

Aluminium - och Stålpartier, Rullgaller. Svenska Skydd levererar och monterar entrépartier i aluminium , stål eller i trä och vi utgår alltid efter fastighetens byggår. Entrépartiet är den första.


Entrepartier aluminium

Dörrarna tillverkas med stomme i såväl aluminium som stål och förses med glas utifrån projektets unika behov. Tilläggsfunktioner för brandskyd. Ett flexibelt rörprofilsystem av stål, ädelstål och aluminium. Vare sig det är fråga om hyreshus, företag,. Vi kan låta tillverka säkra partier i både aluminium och stål utefter era önskemål.


Skräddarsydda entrépartier i ek, furu, freijo och teak (men inte aluminium ). Vi har alltid arbetat i massivt trä. Vi älskar helt enkelt trä och trädörrar. Vi öppnar dörren till en hel värld av lösningar!


Entrepartier aluminium

Daloc YEP är ett utvändigt entréparti i stål för t ex flerbostadshus, kontor och butiker. Partierna håller borta fukt, vind och kyla samt dämpar. Det är ju faktiskt det första man möts av. Tröskel: Massiv iroko med slitskena av aluminium eller handikappsanpassad tröskel i aluminium.


Beslag: Låskista, cylinder, el-slutbleck,. För ett trevligt första och ökad säkerhet - Installera entrepartier i stål eller trä med Proloc AB i Stockholm! Skapa energi - släpp in ljuset! Med utgångspunkt från dörren kan du skapa olika entrépartier med hjälp av sidoljus och överljus.


GlasLindberg har aluminium dörrar för de flesta behov och kan anpassa för just Era krav. Trösklar av tålig ek, finns även med aluminium eller rostfritt stål. Sparkplåtar går att få i ett flertal material t. Ett första steg på vägen till ett funktionellare och tryggare trapphus, är att byta till ett kraftigt entréparti i stål. Ytterdörrar av aluminium eller stål.


Kontakta oss för offert. De raka linjerna och perfekta finish ger ett tidlöst exklusivt utseende som håller länge. Abax har utvecklat en säkerhetsdörr i aluminium för att fylla behovet av starka, stabila entrepartier i såväl flerfamiljshus som kontorshus och kan tillverkas i. Dalocs träpartier (glaspartier) ger både öppenhet och avskildhet.


Entrepartier aluminium

Söderport tillverkar entrepartier för butik, kontor och hyreshus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.