måndag 10 december 2018

Fönster handtag

Kvalitet till bästa pris. Shoppa bekvämt direkt från soffan. Byt ut de vanliga fönsterhandtagen mot låsbara varianter. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. För att hitta handtag och beslag går du till önskad fönstermodell, där hittar du de handtag och beslag som passar till dina fönster.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Vi har ett stort utbud på lås, handtag och beslag till dina fönster. Välj det du behöver och vi levererar. Altandörr handtag och fönsterhandtag.


Låses antingen med rörformad nyckel eller vanlig nyckel till cylinder. Finns höger, vänster och rakt. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar.


Från villalås till stora låssystem och passersystem. Nedan hittar du vårt sortiment av klassiska fönsterhandtag , så kallade spanjoletthandtag. Våra spanjoletthandtag är alla nytillverkade antingen efter gamla.

Hitta ett stort utbud av fina fönsterhandtag hos Habo. Klicka dig in och se vilka handtag som passar just dig. Fix fönsterhandtag vänster Handtag för fönster och fönsterdörr. Tillbehör fönster Handtag i olika utseenden med olika funktion. Bara att gripa tag i din favorit!


Invändigt låsbart fönsterhandtag modell Hoppe Pure, av aluminium i nyans Silver. Skjutparti Våra lyft- skjutparti har som standard ett rakt aluminium handtag liknande ett fönsterhandtag men större. Tillval går att få med cylinder invändigt. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


Köp fönsterhandtag med snabb leverans på Fredells. Vi erbjuder fönsterhandtag för både nya och äldre fönster från t ex Fix, Assa, Roca och Hoppe. Stort sortiment och snabb leverans.


Fönsterlås 28 förnicklat. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Om fönsterhandtag : Inbrott sker ofta genom fönster och altandörrar utan insyn från gatan eller från grannar, oftast på baksidan av huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.