måndag 17 december 2018

Täckbark storsäck

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Beställ grus, jor täckbark m. Leverans direkt hem till din trädgård.


Används som marktäckare i häckar och runt träd och buskar.

Håller ogräset borta och minskar avdunstningen. Köp täckbark på helpall med hemleverans! Vi har även furubark, pinjebark och flis på säck. Visste du att du kan handla täckbark och träflis på storsäck ? Det är praktiskt och ekonomiskt!


För täckning av rabatter. Naturligt sätt att skydda mot kyla, uttorkning och ogräs. Lagersaldo för storsäckar visas.

Täckbark ger en enhetlig grov markyta som bildar ett skyddande skikt mot vinterkyla, ogräs och avdunstning. Hållbarheten på ett barklager är cirka fem år. Täckbark kan hämtas med släpvagn alternativt levereras direkt hem.


Material kan hämtas med släpvagn alternativt levereras direkt hem till dig i storsäck , tippat eller skopat. Storsäcken rymmer kbm (ca ton). Priset gäller för säck inklusive påfyllning men pris för material tillkommer.


Säckarna kan ej returneras. Till dig som inte har utrymme för en grus- eller jordhög på tomten erbjuder vi leverans av material i storsäck ca kbm. Kontakta oss för beställning. Som privatperson kan du köpa ett urval av Econovas produkter i storsäck. Vi levererar direkt hem till tomten eller en annan plats som du väljer.


Köpa träflis och täckbark och bli av med ogräs Träflis och täckbark har en viktig funktion. Boka senast en onsdag före kl 13. Det gör att den på ett enkelt sätt även kan tömmas manuellt.


Olika sorters grusmaterial, harpad matjor sand och täckbark finns på plats. Välkommen till vår hemsida, här kan du beställa trädgårdsprodukter för hemleverans i storsäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.