onsdag 9 januari 2019

Entreprenad live göteborg

Entreprenad live göteborg

Du får ett prenumerationserbjudande när du har registrerat dig. Entreprenad Live är en mässa för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad. Förra årets entreprenadmässa i Göteborg blev en stor succé.


Entreprenad live göteborg

Många utställare, fullt med folk och det gjordes många affärer. Välkommen att besöka oss i monter C:001! Vi kommer att visa upp delar av vårt kompletta. Besök oss i monter 3där vi visar. Vi är glada och stolta att swedol valt oss som leverantör, säger Peter på Ferdfelt.


Består av utställning, provkörning, seminarier och. Vi har under våren tagit fram ett sortiment som ska passa swedol´s butiker. Om man har den runtomsvängande teleskoplastaren som klarar högst vikter av alla i sin klass så finns det ingen anledning att vara blygsam. Här hittar du det senaste inom vägindustri, sjöfart, sjöfartsindustri luftfart.


Entreprenad live göteborg

Mer information om mässan hittar ni här. Ni är välkomna in till oss. Buss avgår från AgroHill Maskin 09. Samling i Komatsu´s Monter. Säve flygplats, Göteborg.


Markentreprenad - asfalt, asfalt pris, asfaltbeläggningar, asfaltera, asfaltera garageuppfart, asfaltera uppfart - företag, adresser, telefonnummer. Då var det åter dags för EntreprenadLive i Göteborg. Här finner ni oss i monter: C:021. Gratis inträde får ni Kom och prata enskilt avlopp med oss ock kika på. Träffa hundratals leverantörer, massor av nyheter.


Entreprenad live göteborg

Certex är på plats i monter 75 där vi visar upp vårt breda sortiment av. September är det alltså dags för ännu en mässa. Vi på LP Entreprenad är en helhetsleverantör inom skötsel och anläggning i utemiljöer.


Vi står starkt uppställda på både kran och personalfronten. Status, adress mm för BRAMARK. ENTREPRENAD LIVE – MÄSSA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.