torsdag 10 januari 2019

Epoxifärg golv

Epoxifärg golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Vill du ha ett slitstarkt golv ? Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. Tvåkomponent epoxifärg till målning av betong, vägg, tegel, asfalt, trä, pool och stål. Epoxifärg till målning av källare, garage, betonggolv. Hej Ni som har målat med epoxifärg på golv i tex garage, döljer färgen skavanker i underarbetet eller framträder dom ännu tydligare efter målning?


Betongfärg för bästa hållbarhet. Vi har dessutom epoxifärg för att få golvet att passa så bra som möjligt. Det är kul att måla golv. Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv.


Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två. Hangar ingår i ett målningssystem med grundfärg,.


Epoxifärg golv

NM Golv Super är en vattendispergerad epoxifärg som är avsedd för att användas på ytor som belastas även under våta och svåra. Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Rekommenderas inte till golv redan målade med tvåkomponents epoxifärg.


Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett. Hitta rätt färg och lack för ditt golv hos oss. Vattendispergerad epoxifärg som är avsedd att användas på ytor som belastas även under våta och svåra förhållanden.


Målar du ditt golv med epoxifärg får du inte bara ett snyggt, blankt golv – du får dessutom ett slitstarkt golv som är lätt att rengöra och hålla snyggt. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du golvfärg. Vi allt inom färg för ditt golv. Måla om ditt golv med den rätta golvfärgen. Golvfärg är ett lätt sätt att.


För målning av betong, träfiberplattor m m. Vi är experter på slitstarka epoxigolv, fogfria golv , strukturgolv och expoximålning för dina industrigolv. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning. Hur många gånger måste man stryka golvet för att det ska bli ett bra resultat med Biltemas epoxifärg ? Funderar på att måla garagegolvet med den. Passar för de flesta golv : Epoxi är ett ämne som lätt fäster vid de flesta typer av material och epoxigolv kan därför användas på det flesta underlag.


Epoxifärg golv

Färgen som vi använder är en vattendispergerad epoxifärg , som är avsedd att användas på ytor som belastas även under våta och svåra förhållanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.